Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Jindřichův Hradec » pension » Restaurace a penzion Samorost - Jarošov nad Nežárkou (pension, restaurace)

Restaurace a penzion Samorost - Jarošov nad Nežárkou (pension, restaurace) [45570]


foto Restaurace a penzion Samorost - Jarošov nad Nežárkou (pension, restaurace)
    Pension Samorost ()

44 44 21

Restaurace a penzion Samorost se nachází přímo na návsi v Jarošově nad Nežárkou - obci vzdálené 7km od Jindřichova Hradce. Jarošov nad Nežárkou leží na trase Pelhřimov - Jindřichův Hradec, vzdálenost od Prahy je cca 1,5 hodiny autem. Od sjezdu z dálnice D1 na km 90 (Humpolec) je to cca 30 minut autem.

Restaurace je otevřena denně.

Podáváme snídaně, obědy, večeře. Skupinkám nabízíme možnost venkovního grilování na letní kamenné terase. Restaurace se specializuje na českou kuchyni, minutky, zvěřinu, ryby, grilované speciality, BBQ, steaky. Nově nabízíme metodu přípravy pokrmů sous-vide. K pití Vám nabídneme například čepované pivo Staropramen, nealko pivo Birell či točenou limonádu Kofola a tradiční malinovku. Restaurace se skládá ze 4 částí: částečně kryté kamenné venkovní terasy s velkým grilem, výčepu, jídelny a uzavřeného salonu pro cca 25 osob. Pro malé děti máme připravený venkovní dětský koutek s hračkami, k dispozici jsou i dětské jídelní židle.

Penzion nabízí v současné době 21 pokojů (1-4 lůžkových, většina pokojů je dvoulůžkových). Celková ubytovací kapacita je až 44 hostů. Pokoje jsou umístěné v prvním a druhém patře. Nabízíme i jedno dvoulůžkové bezbariérové apartmá umístěné v přízemí, tento pokoj má vlastní kuchyňský koutek (varná konvice, mirkovlnka). Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprcha, WC), některé pokoje jsou vybavené minibarem. Pro ubytované je k dispozici venkovní nekrytá terasa s posezením. Pokoje i společná hala jsou nekuřácké, pro kuřáky jsou vymezeny prostory venkovních teras. Pokoje jsou vybaveny jak ložním prádlem, tak i ručníky (nikoliv osuškami). V případě zájmu je k dispozici k zapůjčení cestovní dětská postýlka, fén, TV, přímotop či ventilátor. V rodinném domě vzdáleném cca 300 metrů je možné v letní sezóně využívat do země zabudovaný zahradní bazén (nevyhřívaný).Zde napiště text popisující zařízení, nabídku služeb, vybavení atd...


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)