Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Znojmo » pension » Penzion Vinice - Hnanice (ubytování)

Penzion Vinice - Hnanice (ubytování) [43966]




Všechny naše penziony jsou situovány v obci Hnanice na Náměstí sv. Wolfganga (kolem místního kostela) a jsou mezi sebou vzdáleny cca do 30m. Zde si můžete vyzvednout klíče, zaplatit ubytování i další útratu při Vašem pobytu, získat informace k samotnému ubytování i případným degustacím. Ve zdejší restauraci nabízíme snídaně formou bufetu, obědy i večeře, případně pro ubytované i polopenze. Za Penzionem Pivovar je velké parkoviště pro zákazníky všech penzionů na náměstí. Zákazníkům těchto penzionů a sklepů nabízíme možnost vstupu do Wellness centra v Hotelu Vinice Hnanice (vzdáleno 1 km) za zvýhodněné ceny. Ceník Vám zašleme na požádání.

Penzion Vinice Hnanice Penzion se nachází v samotném centru vinařské obce Hnanice 8 km od Znojma, na jihovýchodním okraji NP Podyjí. Penzion Vinice Hnanice má 4 apartmány s výborně vybavenými kuchyněmi, samostatnou koupelnou s WC, TV, připojením na internet a 2 společenské místnosti s krbem a dětskou hernou.

U penzionu je dvorek s parkovištěm, venkovním posezením s grilem, kolárnou, pískovištěm a domečkem pro děti. Přímo v penzionu můžete posedět ve sklípku a ochutnat vína společnosti Vinice Hnanice. Ve sklípku je možné si nově pronajmout privátní box na uskladnění vína.

Rezervace ubytování: e-mail: hamzova@vinice-hnanice.cz mobil: 602 768 744 Všechny apartmány mají výborně vybavené kuchyně s elektrickou varnou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a lednicí s mrazákem. V každém apartmánu je šatna. V apartmánech jsou samostatné koupelny s WC, pro ubytované jsou připravené ručníky a osušky.

APARTMÁN č. 1 Přízemní apartmán se dvěma samostatnými třílůžkovými pokoji, společnou kuchyní a jídelnou. Vedle apartmánu jsou společenské místnosti. Možno přidat 1 přistýlku.

APARTMÁN č.2 Prostorný třílůžkový apartmán v 1. patře penzionu s výhledem na dvorek. Možnost až 2 přistýlek.

APARTMÁN č. 3 Čtyřlůžkový apartmán s výhledem na kostel sv. Wolfganga. 3 lůžka jsou v ložnici, jedno lůžko v kuchyni. Možnost 2 přistýlek.

APARTMÁN č. 4 Podkrovní dvoupokojový apartmán, který lze upravit pro potřeby hostů na ubytování pro 4, 6, popřípadě 8 osob. Možno přidat až 2 přistýlky.

Naše společnost nabízí možnost řízených degustací a prohlídek vinařství. Naše vína můžete ochutnat v degustačním stánku v areálu naší společnosti u Hotelu Vinice Hnanice. Od dubna do června a v září a říjnu je otevřen o víkendech a o prázdninách denně. Více informací najdete na našich stránkách.

Obec Hnanice leží na hranici Národního parku Podyjí a je jedním z výchozích bodů turistických i cykloturistických tras Podyjí.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)