Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Znojmo » pension » Penzion Osada Havranů - Hnanice (ubytování)

Penzion Osada Havranů - Hnanice (ubytování) [43965]



Penzion má kapacitu 26 pevných lůžek. Pokoje jsou dvoulůžkové, u některých možnost přistýlky a jeden pokoj je velký, čtyřlůžkový. V penzionu je svačinový kuchyňský koutek (mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice) Ubytovaným jsou rovněž k dispozici kóje na jízdní kola a parkování automobilů v uzavřeném areálu přímo u penzionu, zdarma!

Naší úplnou novinkou jsou tyto dva zcela nové, malebné apartmány, zařízené v přírodním stylu. K apartmánu je možnost využít úschovnu jízdních kol a parkování v uzavřeném areálu zdarma!

Chatkové apartmány s kuchyňským koutkem se skvěle hodí pro víkend s přáteli či k rodinné dovolené. Opět k dispozici kolárna a parkování v uzavřeném areálu zdarma!

Středověké hostiny Pojďte se s námi vrátit časem, navštívit podzemní část vinného sklepa a vychutnat si pravou středověkou hostinu v Rytířském sálu s krbem. Neomezená konzumace sudového vína, nechybí ani sýry, uzeniny či jiné pochutiny servírované na prkně. Samozřejmostí je vydatná večeře se sladkou tečkou na závěr v podobě domácího moučníku. Vyzkoušejte některou z nejčastěji volených variant hodování a my Vám zaručujeme, že z Rytířského sálu s prázdným žaludkem rozhodně neodejdete

Oslavy Areál Osady Havranů nabízí poměrně rozsáhlý, krytý, vytápěný prostor – ideální pro pořádání velkých společenských událostí, jakými jsou firemní akce, oslavy a jiné. K dispozici Vám může být také atypická konferenční místnost, billiard či stolní tenis. Venku se pak dá využít víceúčelové sportovní hřiště ke hraní tenisu, nohejbalu, volejbalu

Svatby Každý životní příběh je jedinečný. Právě proto si zaslouží i jedinečný způsob oslavy všech významných událostí v něm. Svěřte Vaši svatbu do rukou profesionálů. Individuální přístup ke klientům je zárukou svatby šité na míru. Rádi si vyslechneme všechny Vaše požadavky a pokusíme se Vám tato přání splnit tak, abyste na Váš slavnostní den, vzpomínali vždy jen s radostí a úsměvem. Dáreček pro snoubence - jako svatební dar od nás prosím přijměte ubytování pro novomanžele, včetně snídaně zdarma a nevšední věcný dar. (ubytování zdarma je platné při obsazení všech pokojů)


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)