Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Uherské Hradiště » restaurace, hostinec » U Buchlovského zámku - Buchlovice (restaurace)

U Buchlovského zámku - Buchlovice (restaurace) [42832]


foto U Buchlovského zámku - Buchlovice (restaurace)
    Restaurace u Buchlovského zámku (kemadaj)

Restaurace u Buchlovského zámku pro vás denně připravuje lahůdky české a moravské kuchyně, exotické speciality a pokrmy z grilu. Personál restaurace i pensionu je připraven ochotně splnit téměř každé vaše přání. Věříme, že tato návštěva bude pro vás nevšedním zážitkem..

Přijměte naše pozvání do stylové Restaurace a penzionu u Buchlovského zámku. Nachází se v atraktivní lokalitě města Buchlovice v těsné blízkosti zámku, patřícího k nejvýznamnějším barokním šlechtickým sídlům na území České republiky, obklopeného překrásnou barokní zahradou. Restaurace a penzion u Buchlovského zámku disponují výbornou strategickou polohou v srdci turistického ráje a stali se vyhledávaným útočištěm turistů i místních.

Restaurace si získala skvělé renomé díky vynikající české a moravské kuchyni, jíž dominují pečené kachny, husy a selátka. V letní sezónu je oblíbená zejména díky prostorné útulné zahrádce. Vyhlášená je rovněž díky populárním grilovaným specialitám a závanu exotiky v delikátní nabídce středomořské a arabské kuchyně.

Restaurace a penzion u Buchlovského zámku je příslibem nezapomenutelného gurmánského zážitku v atraktivním prostředí s příjemnou rodinnou atmosférou. Navštivte restauraci a penzion v historickém centru vedle zámku Buchlovice! Ochutnejte vyhlášenou domácí kuchyni a zakuste delikatesy světové kuchyně!

Důvody proč nás navštívit příjemné posezení v bezprostřední blízkosti zámku Buchlovice každý den pečené kachny, husy a selátka sedm druhů hotových jídel v letní sezónu každodenní grilování na zahrádce od konce října každý týden domácí zabíjačky výběr exklusivních vín zkušenosti, zázemí a dispozice pro hostiny a akce všeho druhu příjemné útulné ubytování

Penzion u Buchlovského zámku se nachází v klidné části městyse Buchlovice v přímém sousedství státního zámku Buchlovice v srdci turistického ráje. K atraktivním turistickým skvostům v nejbližším okolí patří pověstmi opředený hrad Buchlov, poutní místo Velehrad, archeoskanzen Modrá, zřícenina hradu Cimburk či barokní zámek Střílky. Sportovce pak v zimních měsících jistě zláká sjezdovka na Stupavě, vybavená sněhovými děly, v Uherském Hradišti si mohou zahrát tenis nebo minigolf, v Ostrožské Nové Vsi golf, zde můžou také zrelaxovat v Sirnatých lázních, případně využít bohaté nabídky wellnes služeb v Centru regenerace Buchlovice nebo v nedalekých lázních Leopoldov. Penzion disponuje třemi dvoulůžkovými pokoji s vlastním sociálním zařízením a televizí, s možností přistýlky a objednávky snídaně. Cena za lůžko je 480,- Kč.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)