Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Znojmo » pension » Ubytování Dyje - Dyje (penzion)

Ubytování Dyje - Dyje (penzion) [42587]



Pokud hledáte kvalitní ubytování v bezprostřední blízkosti města Znojma, umístěné v čisté přírodě a máte rádi kvalitní jihomoravská vína, tak jste na správné adrese. Nabízíme ubytování v šesti pokojích ( 1x2, 3x4 (u dvou čtyřlůžkových pokojů je možné přidat po jedné přistýlce), 1x5 a 1x7,  s vlastním sociálním zařízením a malou kuchyňkou. Pokoje jsou dále vybaveny mikrovlnnou troubou, ledničkou, varnou konvicí a připojení WIFI je samozřejmostí. V případě pobytu celých skupin po je po dohodě možné zapůjčit k využití i společenskou místnost včetně velké kuchyně s celým vybavením (velký kuchyňský sporák, myčka, výčepní zařízení atd.).

Výhodou našeho ubytovacího zařízení je velká zahrada s malým dětským hřištěm vhodná pro volný čas dětí, ale i dospělých.
Posezení na terase vedle vinného sklepa se sklenkou dobrého vína pro Vás může být příjemným zakončením letního dne. V případě zájmu zajistíme o víkendech večerní grilování spojené s řízenou ochutnávkou vybraných vzorků vín našich spřátelených vinařů z blízkého okolí. K dispozici je velká společenská místnost vhodná pro pořádání rodinných oslav a různých setkání. Místnost je v letních měsících klimatizovaná.

Říká se, že nejlepší zkušenost je ta vlastní. Proto Vás srdečně zveme k návštěvě Znojemska – k nám do Dyje u Znojma.

 

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)