Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Zlín » hotel, hostel » Hotel Vega - Pozlovice (hotel)

Hotel Vega - Pozlovice (hotel) [41966]



Na rozdíl od jiných hotelů v mikroregionu luhačovické přehrady, Luhačovic a Pozlovic, bylo pro stavbu hotelu Vega vybráno místo nahoře, nad přehradou, na svazích pod Komoncem, místo s romantickými výhledy nerušenými okolní zástavbou, místo tiché a klidné bez dopravního hlomozu a městského hluku, místo bezpečné i pro nejmenší děti.

Jak se k nám dostanete? 

Příjezd k hotelu je jednoduchý a snadný, a to i v zimním období. Na příjezdové cestě od Luhačovic jsou informační panely a šipky červenožluté barvy. Vzdálenost hotelu VEGA od města je necelé 4 km, od centra Zlína asi 20 km. Hotel VEGA má dvě vlastní nehlídané parkovací plochy, parkování je bez poplatku. Nejbližší železniční stanice je v Luhačovicích (cca 6 km), autobusem je možno přijet až do Pozlovic. Nejbližší mezinárodní letiště je ve Vídni (cca 170 km). Hotel je svým vybavením a umístěním vhodný pro letní i zimní sezonu.

Historie hotelu

Objekt podniku byl postaven v roce 1981, původně sloužil k podnikové rekreaci železáren Hodonín. V roce 1990 se stal členem holdingu sestávajícího se z Železáren Ferro Moravia Staré Město, Šroubáren Ždánice a Šroubáren Kyjov pod názvem Hotel Vega, s.r.o. Objekt prošel v roce 1996 - 1997 rozsáhlou rekonstrukcí, kdy bylo přistaveno sportovní centrum a část gastronomického úseku. Provoz byl zahájen na podzim 1997.

 

Hotel Vega nabízí ubytování v útulných a dostatečně prostorných pokojích, které jsou moderně vybaveny. 2/3 koupelen prošly generální opravou a i do vybavení hotelu se pravidelně investuje a tím je stále atraktivní pro klientelu ve věku 0-99 let.

Hotel disponuje:

3 apartmány  - (2 místnosti :2 pevná lůžka + možnost 2x přistýlka)

4 rodinné pokoje (3 pevná lůžka + možnost 1x přistýlka)

15 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky

8 dvoulůžkových bez přistýlek.

 

Vybavení pokojů:

sprcha / vana, samostatné WC

vysoušeč vlasů

SAT/LCD TV, telefon

bezplatný internet (WiFi)

každý pokoj má svůj balkon/terasu

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)