Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Pelhřimov » pension » Váňův statek - Dubovice (penzion, restaurace)

Váňův statek - Dubovice (penzion, restaurace) [41299]



Váňův statek je moderní zařízení postavené ve stylu venkovského rozlehlého statku a nachází se v srdci Vysočiny nedaleko Pelhřimova. Jeho okolí je plné půvabných zákoutí, která jsou  pro Českomoravskou vrchovinu přirozená a vyhledávaná.
Svojí výjimečnou polohou je Váňův statek  předurčen  nejen pro konání svatebních obřadů,  hostin,  rautů a rozmanitých oslav, ale i pořádání kongresů, seminářů, jednání a dalších indoorových a outdoorových aktivit. V okolí Váňova statku se nachází mnoho zajímavých historických i kulturních památek a dohromady s okolní krajinou je toto místo velmi vhodné  pro milovníky turistiky, cykloturistiky,  nebo pro trávení dovolené i víkendového odpočinku po celý rok. 

Ubytování

Váňův statek nabízí ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích s možností jedné či dvou přistýlek.Celková kapacita se ZÁMEČKEM a přilehlými vilkami je až 113 lůžek. 

Pro náročnější klientelu je k dispozici superior apartmán v nadstandartním  provedení.

  • Váňův statek disponuje 33 pokoji.
  • Pokoje jsou rozděleny do 3 kategorií:

    • Pokoje Ekonom - 7 pokojů, kapacita 25 osob, 1 až 6 lůžkové pokoje (každý pokoj má svoji koupelnu s wc naproti přes chodbu)
    • Pokoje Standard - 25 pokojů, kapacita 73 osob, tyto pokoje jsou 2 až 5 lůžkové, vlastní sociální zařízení na pokoji
    • Pokoj Superrior - 1 luxusní apartmá pro náročné, 3 lůžka, TV, satelit, minibar
  • Zámeček je 300 metrů vzdálený stylový objekt s kapacitou 12 osob (dvě oddělené vilky s věží, každá vilka má 3 pokoje po 2 lůžkách)

 

Restaurace

Restaurace Váňova statku je designově dělená na část selského stavení a část  moderního kavárenského a odpočinkového vzhledu.

Restaurace je zaměřena na klasickou českou kuchyni, ale dle přání náš šéfkuchař připraví i jiné speciality -  grilované, vegetariánské, rybí a jiné gastronomické přání a pochoutky. Nezapomenutelný gurmánský zážitek můžete umocnit sklenkou kvalitního moravského vína.

Celková kapacita restaurace je 90 míst k sezení s možností podávání pokrmů grilovaných či možností uspořádání soukromých akcí s grilováním a letní terasou pro 100 osob.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)