Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Kutná Hora » pension » Pension Hetlín (pension)

Pension Hetlín (pension) [40525]


foto Pension Hetlín (pension)
    Pension Hetlín ()

20 20 7

Pension se nachází ve Středních Čechách přibližně 20 km na jih od Kutné Hory směrem ke Zruči nad Sázavou v obci Hetlín v lesnaté krajině v objektu zrekonstruovaného bývalého hostince na okraji obce v nadmořské výšce přibližně 480 m nad mořem. V objektu je umístěno 7 prostorných apartmánů s kapacitou 2 až 4 lůžka s možností přistýlky s vybaveným kuchyňským koutem a koupelnou se sprchou a WC. Ubytování je vhodné pro letní rekreaci pro milovníky přírody, turisty, cykloturisty, houbaře, sportovce, seniory i rodiny s dětmi k prožití příjemné dovolené. Oblast je vyhledávaná pro možnosti využití turistických a cykloturistických tras po blízkém a vzdálenějším okolí a pro množství kulturních a historických památek.

V přízemí penzionu je vesnický hostinec se sálem , nabízející základní nápoje a občerstvení. Intimitu při menších oslavách Vám zajistí salonek v původních prostorách s klenutým stropem.

Prostor sálu je vhodný k pořádání různých seminářů, výstav, firemních školení, ale i ke kulturním a společenským aktivitám.

K dispozici je bazén o rozměru 8x4 m, dětské hřiště, venkovní ohniště  a půjčovna kol s možnost úschovy vlastních kol.

Apartmány

Apartmán číslo 1 - 1+1 o ploše 32,7 m2

Apartmán s výhledem na západ do dvora je situován v přízemí a je navržen jako bezbarierový. Má samostatnou kuchyň s kuchyňskou linkou s lednicí, mikrovlnou troubou a jídelním stolem, koupelnu se sprchou a toaletou. Apartmán má 1 ložnici se dvěma postelemi. Apartmán je vhodný pro 2 osoby i s omezeným pohybem.

Apartmán číslo 2 – 1+1 s kuchyňským koutem o ploše 54,2 m2

Apartmán je umístěn v 1. poschodí nové nástavby s výhledem na pole a lesy na jihu ve směru Zbraslavice a na západ vesnice s lesem. Má obývací společný prostor vybavený kuchyňkou linkou s varnou deskou, lednicí, mikrovlnou troubou, rozkládací sedačkou, jídelním stolem a krbovými kamny, samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem. Součástí apartmánu je prostorná ložnice se 2 postelemi. Apartmán je vhodný pro 2-4 osoby.

Apartmán číslo 3 – 1+1 s kuchyňským koutem o ploše 39,7 m2

Apartmán je umístěn v 1. poschodí nové nástavby s výhledem na lesy a pole na jih ve směru Zbraslavice. Má obývací společný prostor vybavený kuchyňkou linkou s varnou deskou, lednicí, mikrovlnou troubou, rozkládací sedačkou, jídelním stolem a krbovými kamny , koupelnu se sprchovým koutem a s WC. Součástí apartmánu je samostatná ložnice se 2 postelemi. Apartmán je vhodný pro 2-4 osoby.

Apartmán číslo 4 – 1+ kuchyňský kout o ploše 47,4 m2

Apartmán je umístěn v 1. poschodí podkrovní části původní budovy s výhledem na východ a sever vesnice Hetlín. Má jeden obývací společný prostor vybavený kuchyňkou linkou s varnou deskou, lednicí, mikrovlnou troubou, rozkládací sedačkou, dvěma postelemi, jídelním stolem a krbovými kamny , koupelnu se sprchovým koutem a s WC. Apartmán je vhodný pro 2-4 osoby.

Apartmán číslo 5 - 1+ kuchyňský kout o ploše 44,8 m2

Apartmán je umístěn v 1. poschodí původní budovy s výhledem na východ vesnice Hetlín s lesy a poli. Má jeden obývací společný prostor vybavený kuchyňkou linkou s varnou deskou, lednicí, mikrovlnou troubou, rozkládací sedačkou, dvěma postelemi, jídelním stolem, koupelnu se sprchovým koutem a s WC. Apartmán je vhodný pro 2-4 osoby.

Apartmán číslo 6 – 1+1 s kuchyňským koutem o ploše 50,6 m2

Apartmán je umístěn v 1. poschodí původní budovy s výhledem na východní část obce s lesy a poli se vstupem s venkovní pavlač. Má obývací společný prostor vybavený kuchyňkou linkou s varnou deskou, lednicí, mikrovlnou troubou, rozkládací sedačkou, dvěma postelemi a jídelním stolem , samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem. Součástí apartmánu je dětský pokoj se 2 postelemi. Apartmán je vhodný pro 4-6 osob.

Apartmán číslo 7 – 1+1 s plochou 40,7 m2

Apartmán je umístěn v 1. poschodí v podkrovní části původní budovy se vstupem z venkovní pavlače s výhledem na východní část obce a s výhledem na lesy a pole na jihu. Má kuchyň vybavenou kuchyňkou linkou s varnou deskou, lednicí, mikrovlnou troubou, jídelním stolem a krbovými kamny , koupelnu se sprchovým koutem a WC a ložnici se 2 postelemi. Apartmán je vhodný pro 2 osoby.

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)