Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » hotel, hostel » Park Hotel Tosch - Kašperské Hory (hotel)

Park Hotel Tosch - Kašperské Hory (hotel) [40040]


foto Park Hotel Tosch - Kašperské Hory (hotel)
    Park Hotel (kemadaj)

Stylový hotel v srdci Šumavy, na okraji národního parku, na trase Srní, Kvilda, Modrava, nabízí komfortní a cenově přístupné ubytování a polopenzi na Šumavě. Přijeďte si k nám do města Kašperské Hory oddechnout od denních starostí a nechte se rozmazlovat příjemným personálem a vyhlášenou kuchyní ParkHotelu TOSCH.

ParkHotel Tosch byl jednoznačně prvním hotelem v České republice, který od svého slavnostního otevření v červnu 1994 poskytoval a poskytuje relaxační služby. Výraz wellness byl v té době v našem hotelnictví zcela neznámý a jen velmi malá skupinka odborníků měla představu, co wellness znamená a jak je pro hotel důležitý. Filozofie investora hotelu a anglické projektové kanceláře byla zcela jasná.

Hotel musí mít svůj Genius loci, ale musí také nabídnout odpočinek a relaxaci. A stovky hotelových hostů jednoznačně potvrzují zcela specifickou atmosféru ParkHotelu Tosch spojenou s příjemnou relaxací. Wellness areál na ploše 300 m2 nabízí relaxační bazén s protiproudem, dnové a boční trysky, večerní podvodní osvětlení a hvězdnou oblohu. Na stěnách jsou obrazy na plátně od akademického malíře Miroslava Houšťě, které dodávají interiéru společně se zrcadly zajímavý nádech řecké mytologie. Dále je k dispozici sauna a ochlazovací bazének. Nezbytná je rovněž relaxační místnost s příjemnou hudbou a také masážní salón se širokou nabídkou klasických i moderních masáží, z nichž největším hitem jsou hluboce relaxační rituály za použití luxusní francouzské kosmetiky SOTHYS.

Velmi atraktivní součástí wellness oblasti je 140m2 velká a 7 metrů vysoká jeskyně, nacházející se přímo ve sklepních prostorách budovy hotelu. Jeskyně, která dříve sloužila jako sklad a chladírna sudů s pivem (hotel byl zrekonstuován z bývalého městského pivovaru ze 16.století), je  dnes  využívána  ke speleoterapii. Jedná se o alternativní léčbu pro pacienty s nejrůznějším onemocněním, zejména s onemocněním a vadou dýchací soustavy. Stálá konstantní teplota 13°C a 90% vlhkost vzduchu jsou pro tuto proceduru optimální.  ParkHotel TOSCH se tak stává jediným zařízením svého druhu v České republice, který speleoterapii nabízí. Za svitu mnoha malých svíček zde můžete na polohovacích lehátkách a přikrytí teplou dekou relaxovat a vychutnávat si jedinečnou atmosféru. K wellness patří i hotelový park, kde můžete relaxovat pod korunami staletých stromů, ranní snídani si objednat doslova v „trávě“. Máte-li pocit, že Vám více vyhovuje aktivní odpočinek, můžete si v hotelovém parku zahrát tenis, badminton, petang, kroket popřípadě jiné parkové hry. V jednotlivých částech parku Vás určitě zaujme možnost příjemného posezení pod slunečníky, odkud můžete pozorovat hrad Kašperk a k tomu si třeba objednat letní růžové víno nebo vychlazený sekt a čerstvé jahody. Přijeďte k nám, budeme Vás rozmazlovat.  

NOVINKA: Otevřeli jsme nový hotelový masážní salón, který Vám zajisté zpříjemní pobyt v ParkHotelu TOSCH. Taktéž jsme připravili novou, velmi širokou nabíku klasických i moderních masáží, z nichž největším hitem jsou hluboce relaxační rituály za použití luxusní francouzské kosmetiky SOTHYS.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)