Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » pension » Pension Kašperk - Kašperské hory (pension)

Pension Kašperk - Kašperské hory (pension) [40037]


foto Pension Kašperk - Kašperské hory (pension)
    Penzion (kemadaj)


Příjemný pension na okraji národního parku, na trase Srní, Kvilda, Modrava, nabízí kvalitní a cenově přístupné ubytování na Šumavě.  Pension Kašperk je ideální také pro rodiny s dětmi, které hledají příjemné ubytování, malebné okolí a nepřebernou škálu atraktivních výletů.

Pension nabízí 14 standardně zařízených a prostorných 2-3 lůžkových pokojů s možností přistýlky a 3 apartmány. Každý pokoj je zařízen kvalitním nábytkem s dostatečným úložným prostorem, malou, plně vybavenou kuchyňkou s lednicí, dvěma plotýnkami a rychlovarnou konvicí (mycí prostředky na nádobí, utěrky apod. - nejsou k dispozici), a dále pak koupelnou se sprchovým koutem. Na každém pokoji je k dispozici SAT TV a WiFi připojení k internetu, samozřejmostí je ložní prádlo a ručníky (malé - ne osušky). Výjimku ve vybavenosti tvoří apartmány, z nichž největší je vybaven velkou zařízenou kuchyňkou se sporákem a prostornou koupelnou s vanou. Ostatní apartmány naopak disponují dvěma menšími koupelnami se sprchovým koutem (pro každý pokoj extra koupelna).  Pokoje i apartmány jsou nekuřácké, tak jako celá budova pensionu. K tomuto účelu je určena venkovní terasa v prvním patře budovy.

Parkování na pozemku pensionu je zdarma. Prostorem, kde můžete trávit svůj volný čas, je společenská místnost v přízemí pensionu. K dispozici je zde kulečník, stůl s židlemi a TV s křesílky. Tuto místnost lze využít také jako konferenční salonek, který je vhodný pro pořádání menších jednání a vzhledem k velkému počtu oken je pro tento účel také dostatečně světlý.

Příjem hostů a předání klíčů od pokoje se provádí na recepci Parkhotelu Kašperské Hory na základě předem potvrzeného pobytu.Uvolnění pokoje je nutné do 10,00 hodin v den odjezdu.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)