Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Žďár nad Sázavou » chata, chalupa » Chalupa U 4 koček - Vlachovice (chalupa)

Chalupa U 4 koček - Vlachovice (chalupa) [39911]




Penzion „Chalupa U 4 koček“ nabízí ubytování na okraji obce Vlachovice cca 5min od Vysočina Areny (Nové Město na Moravě), kde jsou volně přístupné uměle zasněžované lyžařské běžecké tratě vybudované pro závody světových pohárů, biatlonový stadion s tratěmi mistrovství světa v biatlonu, tratě světového poháru horských kol a síť singltrek tratí – vše bezplatně přístupné sportující veřejnosti. V areálu je taktéž wellness centrum. Dále jsou v této lokalitě situovány skokanské můstky s umělým povrchem, tratě pro kolečkové lyže i brusle, rychlobruslařský asfaltový ovál a sjezdovka se sedačkovou lanovkou.

V bezprostřední blízkosti penzionu prochází strojově upravované lyžařské běžecké stopy - síť udržovaných stop v délce až 85km (dle sněhových podmínek) - nástup do stopy přímo z lyžárny.

Penzion je napojen na nepřeberné množství cyklotras různých délek a obtížností vhodných pro rodiny s dětmi i pro výkonnostní sportovce.

Na všech přístupových trasách do Vlachovic - jak na silnici od Nového Města na Moravě a ze směru Tři Studně, tak na běžecké stopě i cyklostezce - jsou nainstalovány dřevěné naváděcí prvky s logem (4 kočky).

Při příjezdu od Prahy po D1 je nejlepší odbočit na 119km a pokračovat směr Žďár nad Sázavou a Nové Město na Moravě.

Při příjezdu po D1 od Brna je nejlepší odbočit na 162km a pokračovat přes Velkou Bíteš na Křižanov a Nové Město na Moravě.

U chalupy je i sestava dětského hřiště a pískoviště - bazénky řešíme individuálně.

Vybavení

Ubytování v penzionu - stylová vysočinská chalupa - novostavba, apartmány 60 - 100m2. Každý apartmán je zařízen pro 2 - 8 osob.

Ubytování pro oblast Vlachovice,Tři Studně a okolí - vhodné pro rodiny s dětmi, sportovně zaměřené skupiny, sportovní týmy, firemní business, outdoorové a teambuildingové aktivity i pro klidnou rekreaci seniorů.

V každém apartmánu je obývací pokoj s kuchyní, jídelnou, 2 - 3 ložnice, WC, koupelna s vanou a sprchou, nebo sprchou.

Každý apartmán je zařízen pro 2 - 8 osob. V penzionu je zabezpečená lyžárna/kolárna a konferenční místnost/bar.

Restaurace vzdálená necelých 200m od chalupy nabízí možnost stravování. Pro větší firemní akce, soustředění týmů, ubytování týmů při závodech atp.můžeme zajistit stravu v jídelně na chalupě. Děcké hřiště a veřejnosti přístupná trampolína (obojí obecní) jsou u výše zmíněné restaurace. U chalupy máme houpačky, skluzavku, horolezeckou stěnku, slack-line, pískoviště a hrazdu pro malošky. Pokud si přivezete bazének, tak ho kdykoliv napustíme. Velké plochy udržovaného trávníku okolo chalupy nabízí možnost her s míčem, líný tenis, frisbee, petang, kroket, badminton,.... a dlážděné plochy využívají maminy s maloškama pro odrážedla.

Parkoviště, půjčovna kol, televize, bar, Internet, konferenční salonek/bar, telefon, fén, žehlení, praní, nekuřácké pokoje, faxování, kopírování, celoroční zařízení.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)