Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Jindřichův Hradec » chata, chalupa » Lesní chalupa Filipov - Dobrotín (chalupa)

Lesní chalupa Filipov - Dobrotín (chalupa) [39592]




Lesní chalupa Filipov Vám nabízí rekreaci, ubytování a pobyt v novostavbě penzionového typu, téměř na samotě uprostřed komplexu lesa. Je vhodná pro rodiny s dětmi, ale i pro skupiny přátel, milovníků přírody, sportu, turistiky, zejména cykloturistiky.

Objekt Lesní chalupa Filipov Vám nabízí nejen pouhé ubytování, ale především příjemný pobyt v přírodě, s možností celé řady rekreačních aktivit. Lesní chalupa Filipov, obklopena krásnými lesy České Kanady, se nachází v prostoru evropského rozvodí, kde naleznete řadu pramenišť, potůčků a potoků, lesů a lesíků a hlavně rybníčků i velkých rybníků.

Celý komplex vytváří nezapomenutelné přírodní scenérie, zejména s ranními mlhami, tak typické právě pro Jižní Čechy. Lesní chalupa Filipov se nachází v prostoru s nejčistším ovzduším v České republice. Nabízíme Vám možnost zastavit se alespoň na chvíli v našem tolik uspěchaném životě, relaxaci, klid, ticho a pohodu. Procházce ranní rosou, lesem, k rybníku, bos, ….. tomu se nic nevyrovná.

Lesní chalupa Filipov se nachází v Jižních Čechách téměř u státní hranice s Rakouskem. V lesích přírodního parku Česká Kanada, mezi městy Nová Bystřice a Slavonice, nedaleko od Starého města pod Landštejnem na Novobystřické vrchovině v nadmořské výšce 635 m. Nabízíme Vám pohodlné ubytování v České Kanadě

Česká Kanada je přírodním parkem a je jednou z oblastí kam se člověk rád vrací. Svoje pojmenování dostala podle charakteru krajiny, které je nápadně podobné s Kanadou. Hranice parku ohraničují města Slavonice, Kunžak a Nová Bystřice. Svoje tu najdou jak pěší turisté, tak cyklisté, houbaři, i ten, který jen Českou Kanadou projíždí. Česká kanada je skvělé místo pro ubytování.

Vybavení objektu Veškeré vybavení objektu Lesní chalupa Filipov mohou využívat všichni ubytovaní hosté bez omezení. v pokojích a kuchyních TV/SAT parkoviště přímo v objektu posezení u hlavního vchodu zakrytá pergola se zahradním krbem otevřené ohniště hřiště na plážový volejbal hřiště na nohejbal/fotbálek (malé branky) koš na košíkovou hřiště na bedmington hřiště na petangue stolní tenis šipky překážková dráha pro děti malá houpačka velká houpačka Les je vzdálen od objektu Lesní chalupa Filipov 20 m a lesní rybník s možností koupání v rašeliništní vodě 7 minut procházkovou chůzí.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)