Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Domažlice » ubytování v soukromí » Statek Sedmihoří - Mířkov (ubytování v soukromí)

Statek Sedmihoří - Mířkov (ubytování v soukromí) [39189]


foto Statek Sedmihoří - Mířkov (ubytování v soukromí)
    Dobový pokoj ()

Rodinný statek Sedmihoří naleznete v obci Miřkov - jsme cípek Chodska ( okres Domažlice),kde s námi žije 13 koní, ovce Amálka, kozy, slepice, kachny a kačer Adolf,který je ortodoxní neplavec, husy, králíček Toníček, ježek Pepíček a ježková Pepíčková. Provozujeme agroturistiku, Muzeum venkovských řemesel, pobyty na statku a různé kurzy staročeských řemesel. Za humny začíná nádherná příroda CHKO Sedmihoří s možností pěší turistiky,výletů na koních,v bryčce či na kole.Na statku můžete strávit příjemnou dovolenou,víkend nebo jen jednodenní výlet,daleko od časové tísně a městského ruchu.Venkovské prostředí statku a krásná příroda Sedmihoří přináší „obyčejné zážitky“,které jsou pro většinu z nás stále vzácnější.

Statek je starý přes sto let a zachovává si styl starých selských časů. Celý areál statku byl v roce 2011 uznán kulturní památkou a je zařízen dobovým selským nábytkem.Vše je původní,žádné repliky.Ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlky a se společným sociálním zařízením.K dispozici je společná kuchyňka se základním vybavením.Po dohodě je možné zajistit stravování,i v biokvalitě.

Nečekejte u nás žádné luxusní apartmá,nemáme vířivku ani tenisový kurt, zato u nás můžete ulehnout do původní selské postele,ve které před 100lety odpočíval majitel statku nebo můžete vyzkoušet voňavé přespání přímo na seně. Budete mít dostatek možností poznat i život na statku v jeho původní podobě,protože naše zvířata jsou zvyklá žít s námi.Nejsou striktně oddělena v žádných klecových nebo pletivových výbězích.Máte tak možnost se s nimi,krom koní,potkat přímo na dvoře.Ubytování na statku slouží vždy jen pro menší počet hostů. Díky tomu u nás návštěvník najde klid a srdečnou rodinnou atmosféru a máme možnost se každému plně věnovat.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)