Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Děčín » pension » Penzion Balnika - Mikulášovice (penzion, restaurace)

Penzion Balnika - Mikulášovice (penzion, restaurace) [39147]


foto Penzion Balnika - Mikulášovice (penzion, restaurace)
    Penzion Balnika ()

20 8

Hledáte-li ubytování v klidné části u centra Mikulášovice, Wellness penzion a restaurace Balnika je pro Vás tou správnou volbou. Rádi Vás ubytujeme v moderně vybavených pokojích s vlastní koupelnou s toaletou, jejichž interiér si můžete prohlédnout v galerii. V ubytování Mikulášovice během Vašeho pobytu naleznete dnes již nepostradatelné vymoženosti v podobě televize, bezdrátového připojení k internetu aj. Balnika ubytování Mikulášovice má pro Vás přichystané i různérelaxační masáže, zábaly a mno dalších regeneračních procedur.

Při příležitosti oslavy nebo firemní či školní akce si v našem pensionu Balnika - ubytování Mikulášovice můžete rezervovat restaurační prostory či rovnou zažádat o uzavření společnosti.

Naše ubytování Mikulášovice je tedy vhodné jak pro krátkodobé tak i pro dlouhodobé pobyty. Velkou předností ubytování jsou všestranně kvalitní služby včetně kompletního stravováníposkytované všem hotelovým hostům, a to za příznivé ceny.  Pro více informací o rezervaci ubytování v našem wallness pensionu Balnika nás neváhejte kontaktovat.

Nabízíme ubytování v osmi pokojích s celkovou kapacitou dvacet lůžek. Jedná se o pět dvoulůžkových, dva třílůžkové a jeden čtyřlůžkový pokoj. Na každém pokoji je sociální zařízení. (WC, sprcha, umyvadlo). Dva pokoje mají bezbariérový přístup. Celý penzion má bezdrátové WiFi připojení k internetu.

Mezi nabízené služby patří například květiny na pokoji, ovoce na pokoj, snídaně do postele. Dále uložení kol, lyží a parkování motorek v garáži. Parkoviště hlídané kamerovým systémem. Možnost pronájmu sportovní haly, tenisových a volejbalových kurtů, fotbalového hřiště.

Naše restaurace nabízí možnost celodenního stravování. Pro ubytované je možné poskytnout snídaně, polopenzi i plnou penzi za výhodné ceny. Zajistíme pro vás oslavy, rauty, svatební hostiny, v letních měsících můžete využít posezení na terase i party stany na oslavy.
 

Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)