Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres České Budějovice » hotel, hostel » Hotel Alf - Borovany (hotel)

Hotel Alf - Borovany (hotel) [39101]




Hotel ALF se nachází na jihu Čech, na náměstí malého města Borovany, 18km jihovýchodně od Českých Budějovic a lázeňského města Třeboň. Nedaleko lze také navštívit Hlubokou nad Vltavou, Český Krumlov, Nové Hrady a mnoho dalších zajímavých míst. 
Okolí Borovan skýtá nepřeberné množství příležitostí pro pěší a zvláště cyklistické výlety. K dispozici je asi dvacet značených cyklotras v členitém terénu, které sledují až na výjimky málo frekventované silnice. V Borovanech lze také využít krytý plavecký bazén, místní hřiště, kde jsou tenisové a volejbalové kurty, případně si pronajmout tělocvičnu.

Nabízíme dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením a telefonem. K dispozici je televize. Pro náročné hosty máme připraveny tři apartmá. V hotelu je možné se připojit k síti Internet pomocí FREE WIFI.
Celková kapacita hotelu je 56 lůžek. V hotelu je k dispozici výtah. Do restaurace a na terasu je bezbariérový přístup. Také nabízíme možnost úschovy jízdních kol.

V hotelu je restaurace s pódiem a tanečním parketem. Kapacita restaurace je 150 míst k sezení a lze ji rozdělit na tři samostatné salonky. V létě je zde možnost posezení na terase. Na přání hostů zajišťujeme rodinné oslavy, svatební hostiny, školení, firemní semináře, rauty, či taneční večery s živou hudbou.
Naše kuchyně nabízí široký výběr minutkových jídel, hotových jídel, různé speciality, případně sestavíme menu v souladu s Vašimi požadavky. Snídaně pro zájezdové skupiny děláme formou švédského stolu, pro jednotlivce výběr z jídelního lístku.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)