Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-východ » pension » Penzion Jevany - Jevany (penzion)

Penzion Jevany - Jevany (penzion) [39004]


    další pojmenování: Vila Tinka


Penzion Jevany vznikl kompletní rekonstrukcí vily Tinka, která byla postavena v době první republiky. Tehdy byly Jevany oblíbeným výletním místem a začaly se zde stavět vily využívané pro letní byty Pražanů. Rekonstrukce vily Tinka obnovila původní osobitý styl 20. let minulého století. Prostorný a velkými okny prosvětlený interiér je vybaven novým designovým nábytkem. Stylový dům je obklopen velkou zahradou vhodnou k odpočinku i skotačení, piknikům a k letnímu posezení s přáteli. 

Projekt rekonstrukce proběhl ve spolupráci s MAS Podlipansko a byl spolufinancován z fondů Evropské unie z Programu rozvoje venkova.

Poloha

Penzion leží ve středočeském kraji, mezi Prahou (30km) a Kutnou Horou (35 km). Do Prahy jezdí autobusová linka v rámci Pražské integrované dopravy, nebo je možné využít vlaku na hlavní nádraží z nedalekých Říčan.

Ubytování

V penzionu je prostorná kuchyň s jídelnou (60 m2)  se 3 velkými stoly. Tento prostor je jako stvořený ke společné zábavě větší rodiny či společnosti přátel. Nová kuchyňská linka je vybavena myčkou, lednicí, varnou deskou s horkovzdušnou troubou, digestoří, varnou konvicí a mikrovlnkou. Pokud ale nechcete vařit, můžete si na oběd nebo  na  večeři  zajít  do Restaurace na statku nebo do jevanské Pizzerie. Tyto restaurace jsou v těsné blízkosti penzionu (5 min.), v okolí Jevan se nachází řada výtečných restaurací. Z jídelny je východ francouzskými dveřmi na terasu a zahradu, kde můžete relaxovat, opékat buřty nebo grilovat.

V přízemí domu je prostorný  (20 m2)  dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi, předsíní a samostatnou koupelnou (WC, bidet a sprchový kout) se samostatným vchodem ze zahrady. Žulové schodiště nás vyvede do patra domu, kde jsou 2 oddělené dvoulůžkové pokoje s manželskými postelemi, 1 jednolůžkový pokoj a prostorná koupelna s rohovou vanou a WC s východem na balkon. Velikost všech pokojů umožňuje případné umístění přistýlky. Dům je vybaven novým designovým nábytkem s atestem zdravotní nezávadnosti. Všechna lůžka mají nové ortopedické matrace.

V domě je ústřední vytápění s moderním elektokotlem ovládaným pokojovým termostatem. K parkování vozidel slouží část zahrady domu.






Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)