Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-venkov » pension » Penzion Loučka - Rajhradice (penzion)

Penzion Loučka - Rajhradice (penzion) [38990]




Pension Loučka začal vznikat na jaře roku 2007 a to mohutnou přestavbou původně hospodářského stavení - zemědělské usedlosti.
Nejdříve se přebudovalo podkroví, sloužící jako sýpka a seník. Vyrostla zde řada malebných podkrovních pokojů s vlastními sociálními zařízeními (sprcha, záchod, umyvadlo), televizí a připojením na internet. Kapacita tohoto podkroví je 12osob. Poté přišli na řadu přízemní chlévy, které daly vzniknout stylové selské vinárně s hernou na kulečník a stolní tenis.
V roce 2008 na podzim byl plně funkční pension na světě.
V roce 2009 jsme rekonstruovali původně kostkový dlážděný dvůr a propojily dvůr kostkovou zpevněnou cestou se zahradou a zadním vjezdem. Dvůr dnes slouží jako parking pro vozidla hostů. Dále jsme vybudovali finskou saunu a infrasaunu, zahradní posezení s ohništěm ,krbem, studnou a malým venkovním bazénkem. Rozšířily jsme ubytovací kapacitu o samostatný přízemní prostor 
tzv.“ vejminek 2+1“ s kapacitou 4 osoby + 1 přistýlka, vhodný spíše pro rodiny s dětmi nebo dělnické profese. Zařídily jsme v pensionu i půjčovnu kol a motorových čtyřkolek značky Yamaha.
Zrekonstruovali jsme pro Vás pravý vinný sklípek vinaře a vinohradníka pana Ševeli v obci Brumovice (Velkopavlovická vinařská oblast), kde provádíme košty s posezením a občerstvením. Kapacita sklepa je cca 30000 litrů vína, nabízí 12 odrůd a ročníků vína z vlastních vinic (16000 hlav) rozprostírajících se přímo naproti a v okolí sklepa. Sklep má jak vnitřní posezení s krbem, tak i venkovní terasu. Je schopen pojmou až 40 návštěvníků.
V roce 2010 jsme pro Vás otevřeli další ubytovací prostory – tři dvoulůžkové pokoje s kapacitou 6 osob a pro nejmenší dětské pískoviště, trampolínu a posilovnu. 
Současná kapacita je tedy 22 lůžek, 3 přistýlky a 1 dětská postýlka. 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)