Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Blansko » chata, chalupa » Chata Lipovec - Lipovec (chata)

Chata Lipovec - Lipovec (chata) [38946]




Nabízíme Vám možnost celoročního ubytování na naší Chatě Lipovec v krásném prostředí Chráněné krajinné oblasti Moravský kras.

Chata je ideální pro rodinnou dovolenou s dětmi. Nachází se na dolním konci obce Lipovec v chatové osadě u lesa.

Ubytování na Chatě Lipovec skýtá možnost relaxace v krásném a klidném prostředí, v přírodě s Vašimi nejbližšími, ale také budete mít téměř na dosah širokou škálu turistických cílů, kterými jsou např. propast Macocha, Punkevní jeskyně, Kateřinská jeskyně a spousta dalších.

Lesy v okolí chaty jsou v letním období ideální pro milovníky houbaření, pěší turistiky či cykloturistiky. V zimním období zase budou spokojeni milovníci běžkařských tratí. Ubytujeme vás také s Vašimi zvířecími miláčky. Psa nemusíte nechávat doma. Vezměte ho s sebou na dovolenou. K dispozici zde má velkou oplocenou zahradu.

V přízemí chaty se nachází obývací pokoj, koupelna s vanou, samostatné wc a kuchyně, která je vybavená elektrickou troubou s grilem, plynovým sporákem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, lednicí a kompletním nádobím. K dispozici je také dětská židlička pro naše nejmenší hosty.

V obývacím pokoji je otevřený krb, rozkládací pohovka, šest křesel, rádio, televizor, DVD přehrávač a spousta společenských her. Máme pro Vás připraveny turistické propagační materiály, které Vám pomohou s naplánováním výletů po jeskyních, hradech, zámcích a dalších zajímavostech v Moravském krasu.

V podkroví chaty se nachází dva třílůžkové pokoje, dětská postýlka a posezení.

Ubytování je možné i v zimních měsících. Vytápění chaty je zajištěno plynovým kotlem.

Na velké oplocené zahradě budete mít jen pro sebe k dispozici ohniště s posezením, zahradní krb s udírnou, zahradní nábytek, slunečník, pískoviště s hračkami a parkoviště pro jeden osobní automobil (druhý automobil je možné parkovat na cestě před chatou).


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)