Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Uherské Hradiště » pension » Penzion Max - Staré Město (penzion)

Penzion Max - Staré Město (penzion) [38861]




Moderní čtyřhvězdičkový rodinný penzion v centru Starého Města byl zcela nově vybudován v roce 2009 na místě bývalé ševcovské dílny založené koncem 18. století ševcem Maxem. Penzion MAX se nachází v těsné blízkosti města Uherské Hradiště, které je snadno dostupné pěšky i dopravou.

V našem klidném a nekuřáckém penzionu rádi přivítáme rodiny, turisty či cyklisty (úschovna i půjčovna kol), obchodní cestující i domácí mazlíčky. Pro Vaše vozidlo je připraven soukromý chráněný parking v areálu penzionu. Penzion MAX nabízí moderní ubytovánív šesti pokojích, z nichž každý má odlišné provedení interiéru a je jen na Vás, který z těchto pokojů si vyberete. Jistě uvítáte i možnost posezení v příjemném prostředí vinného sklípku.

Připravili jsme pro vás 7 hezkých a kvalitně vybavených pokojů, kde pět pokojů je dvoulůžkových a 2 jsou čtyřlůžkové s přistýlkami. Plně vybavené kuch. linky jsou k dispozici ve velkých pokojích, v patře i ve vinném sklípku. K vaší pohodě jistě přispěje i příjemné zahradní posezení.

Všechny pokoje mají prostorné sociální zařízení se sprchovým koutem, WC a umyvadlem. Na chodbičce každého pokoje je velká vestavěná skříň se zabudovanou lednicí a odkládacím panelem. Pokoje jsou vybaveny kvalitní televizí, rádiem, budíkem, DVD, CD přehrávačem a připojením k internetu (zdarma). Velký pokoj je vybaven i satelitem.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)