Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Uherské Hradiště » pension » Penzion Ubytování pod kopcem - Uherské Hradiště (penzion)

Penzion Ubytování pod kopcem - Uherské Hradiště (penzion) [38851]




Penzion leží přímo  na Vinařské cyklostezce, která protíná "hrozen" Mařatských vinných sklepů, nacházejících se v jeho těsné blízkosti. Aquapark je od nás vzdálen  250 m.

Penzion Vám může posloužit také jako základna ke kulturním a turistickým výletům nejen po Uh. Hradišti a okolí, ale i v rámci celého regionu Slovácko.

Penzion a Ubytování pod kopcem Uherské Hradiště nabízí ubytování s možností snídaně pro: obchodní zástupce, turisty, cyklisty, firemní pracovníky, rodiny s dětmi, zkrátka pro všechny návštěvníky našeho krásného a pohostinného regionu Slovácko.

K dispozici je Vám 5 pokojů – 1x 2-lůžkový, 3x 3-lůžkový a 1x 4-lůžkový pokoj, každý s vlastním soc. zařízením + 2 "plně" vybavené kuchyňky.

1x Apartmán A1 - soukromý mezonet pro 5 osob + 1 přistýlka s podkrovní ložnicí, balkonkem, vlastním soc. zařízením a kuchyňkou. V podkroví se nachází 3 lůžka, v přízemí v kuchyňce jsou 2 lůžka, počítány za cenu přístýlek.

1x Rodinný apartmán A2 v soukromý pro 5 osob + 2 přistýlky – samostatný vchod v pravo vedle  penzionu – obývací plocha 70 m2. 3 lůžková ložnice – manželská postel, samostatná postel. 2 lůžková ložnice – dvě dělitelné postele

Je zde velká plně vybavená kuchyň – lednice s mrazákem, myčka, el. trouba, plynový čtyřplotýnkový sporák atd., obývací pokoj – TV, rozkládací gauč, stůl, poličky, balkon
koupelna – rohová vana, umyvadlo, bidet,  samostatné WC

Celkový počet lůžek v penzionu je 20 + 2 přistýlky.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)