Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Rychnov nad Kněžnou » koupaliště, bazén, aquapark » Plavecký bazén RK - Rychnov nad Kněžnou (bazén)

Plavecký bazén RK - Rychnov nad Kněžnou (bazén) [38732]




Plavecký bazén o délce 25 metrů s 5 drahami čeká právě na Vás. Díky hloubce v rozmezí od 1,20 do 1,60 metru si v bazénu zaplave opravdu každý..

  • Teplota bazénu:    27-28 °C
  • Teplota vířivky:     31-32 °C
  • Teplota vzduchu:  29-30 °C

Pokud rádi plavete proti proudu řeky, nebo se necháváte unášet, potom je proudový kanál s chrličem ta pravá zábava pro Vás. A vůbec při tom nezáleží na věku. Určitě se Vám to bude líbit.

Jaký by to byl bazén bez tobogánu! Nástup přímo z bazénové haly, 65 metrů jízdy z výšky 6 metrů nad úrovní hladiny bazénu a pohodlný dojezd na dohled od vířivky i proudového kanálu. Náš tobogán si oblíbí nejen děti!

Do našeho bazénu si nemusíte přijít jenom zaplavat. V areálu jsou pro Vás připraveny i dvě relaxační zóny. První je vířivka hned vedle hlavního bazénu. Druhá zóna se nachází v prvním patře a naleznete v ní dvě parní komoryfinskou saunutropický déšť a mokrý bar.

Horká voda probublávající z trysek umístěných jak po obvodu, tak i uprostřed bazénku Vám pomůže po namáhavém dni zrelaxovat celé Vaše tělo. Přijďte si vychutnat ten uklidňující pocit. Teplota vody ve vířivce je 31-32 °C.

Kromě klasické parní komory si v našem bazénu můžete odpočinout také v aromapáře. Do té je vháněna pára obsahující pozitivně působicí vonné esence. Vzhledem k nižší teplotě je pára vhodná i pro ty, kterým nevyhovuje finská sauna. Teplota v parách 50 a 55°C.

Po namáhavém dni není nad to si příjemně odpočinout. Pobyt v sauně ale není pouhá relaxace. Také posiluje Vaši imunitu a kardiovaskulární systém. Díky tomu se Vaše tělo dokáže rychleji zregenerovat. Přečtěte si desatero sauny PBRK. Pro pravidlené saunaře nabízíme saunařské permanentky.

V případě zájmu lze saunu objednat i pro soukromé akce.

Při výstavbě bazénu se nezapomnělo ani na atrakce pro dětské návštěvníky. Pro ty úplně nejmenší je připravené brouzdaliště se skluzavkami a vodotriskem. To se nachází v prostoru mezi velkým plaveckým bazénem, vířivkou a proudovým kanálem. U plavčíků jsou zdarma k zapůjčení plavecké pomůcky a hračky do bazénku.Věříme, že si v něm spolu s Vašimi dětmi užijete spoustu zábavy.

Bazén pro plavání maminek s dětmi je kompletně vybaven vlastním zázemím - odděleným přístupem s vlastní recepcí, toaletami, sprchami, šatnami a dětským koutkem s hračkami. Hloubka je 110 centimetrů a voda je ohřívána na příjemných 32°C a upravena pro citlivou dětskou pokožku. Od října 2011 mohou rodiče se svým miminkem bazének navštívit i mimo organizované plavání.

V případě zájmu je možné si kojenecký bazének objednat pro soukromé účely.

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)