Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Nymburk » hotel, hostel » Hotel Chateau Mcely - Mcely (hotel)

Hotel Chateau Mcely - Mcely (hotel) [38445]



Na zámku je pro hosty připraveno celkem 23 pokojů či apartmá, které jsou unikátní stejně jako zámek sám. Každý z nich má svůj vlastní styl, jméno a je vybaven s maximální péčí a důrazem na každý detail. Je to téměř tak, jako byste byli ubytováni ve 23 různých hotelích.

První patro je přehlídkou světadílů. Můžete zde nalézt pokoje, jako je tajuplný Orient, elegantní Evropa, rozmarné apartmá Jižních moří, ale také nejkrásnější apartmá Legenda s úchvatnou koupelnou a balkónkem.

Druhé patro je ve znamení času. Zde převládají pokoje pojmenované podle měsíců v roce. Patro Času uzavírá luxusní apartmá Mark Twain a dvoulůžkový pokoj Rilke (pojmenovaný podle básníka Rainera Maria Rilkeho, jehož mecenáškou byla kněžna Thurn-Taxis), které vzdávají hold nejvýznamnějším návštěvníkům v historii zámku.

Všechny pokoje mají ale jedno společné – za jejich okny se rozprostírá přírodní krása anglického parku a Svatojiřského lesa.

Šetrný přístup k životnímu prostředí

V roce 2007 se stal zámek jediným pětihvězdičkovým "zeleným" a "eko chic" hotelem v České republice a druhým v celé Evropské unii. Zámek Mcely získal také cenu World Travel Awards 2008, "Oskara" v cestovním ruchu, v kategorii zelených hotelů a stal se tak nejlepším světovým "zeleným hotelem" a European Green Resort 2011.

Měníme cestování v exkluzivní zážitek

Užijte si příjemnou cestu z Prahy do Mcel. V případě individuální rezervace jednoho z našich apartmá na 2 noci pro vás zajistíme exkluzivní dopravu z letiště Praha-Ruzyně a zpět zdarma.

Bude nám potěšením pro vás zajistit exkluzivní dopravu luxusními vozy BMW dle momentální dostupnosti za cenu již od 1 000 Kč. Nabídku není možné uplatnit pro skupinové rezervace a kombinovat s jiným zvýhodněním.

 

Na základě požadavku většiny našich hostů je celý zámek nekuřáckou oázou. Všechny pokoje jsou vybaveny citlivými detektory kouře pro vaše bezpečí. Nekuřácké prostředí vhodně podporuje celkovou filozofii Chateau Mcely. Jediné místo vyhrazené pro kuřáky je vinný sklep Alchymista.

Psi jsou v Chateau Mcely vítáni, čeká na ně kvalitní domácí psí kuchyně a pohodlné pelíšky. Pro konkrétní podmínky se obraťte na recepci zámku


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)