Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-město » hotel, hostel » Hotel Fontána - Brno (hotel)

Hotel Fontána - Brno (hotel) [38041]


foto Hotel Fontána - Brno (hotel)
    Hotel Fontána ()

34

Hledáte ubytování v Brně, ubytování na přehradě, ubytování na Prýglu? Hotel Brno Fontána na Brněnské přehradě je ten pravý hotel pro Vás, neboť ubytování pro rodiny s dětmi, ani ubytování s pejskem - žádný problém.

Hotel v Brně Fontána je ideálním místem pro Vaše komfortní ubytování v Brně, v klidném prostředí Brněnské přehrady.

Umístění hotelu Vám především nabídne nádherný výhled na přehradní jezero a tento impozantní pohled zvláště oceníte, navštívíte-li náš hotel Brno Fontána v době konání ohňostrojového festivalu. Tato velkolepá akce má již několikaletou tradici a je velmi oblíbená.

Přijeďte i Vy v období přehlídkového týdne, abyste mohli během několika večerů vychutnávat krásu ohňostrojů v doprovodu hudby a ve dne abyste si mohli dopřát tolik potřebného odpočinku v klidném, diskrétním prostředí příměstského lesa.

Hotel Brno Fontána je místem, které Vám umožní obnovení sil, dopřejete-li si luxus bezstarostného odpočinku a necháte-li o sebe pečovat. Hotel v Brně Fontána je nejen ideálním místem pro individuální pobyt, ale i pro různé tématicky zaměřené akce, společenské akce, konference, odborné semináře, rauty, oslavy a v absolutní oblibě dlouhodobě vítězí svatební obřady i s následnou svatební hostinou…


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)