Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » chata, chalupa » Chata na Losenici - Popelná (chata)

Chata na Losenici - Popelná (chata) [36825]


foto Chata na Losenici - Popelná (chata)
    Chata v létě ()


Chata leží v klidném a čistém prostředí kraje Karla Klostermanna, na okraji Národního Parku Šumava (jihozápadní část Šumavy), který patří k nejkrásnějším místům střední Evropy. Osada Popelná se nachází pod nejvýše položeným keltským hradištěm u nás. Obří hrad je jedním z nejpozoruhodnějších českých hradišť, jinak též zvaný Riesenschloss. Na svazích Obřího hradu (980 m.n.m.)a v údolí Losenice se nacházejí kamenná moře, která vznikla činností ledovce.

Celoroční ubytování ve dvou-, tří- i čtyřlůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, je zde 32 lůžek (s přistýlkami celkem 46 lůžek).

Dále Vám nabízíme celodenní stravování, restauraci, bar s krbem, saunu, ruské kuželky, stolní tenis, stolní fotbal, půjčovnu horských kol. Přímo u objektu je parkoviště, hřiště Chata vlastní svůj lyžařský vlek (pouze pro ubytované hosty).

Ubytování:

  • 11 x dvoulůžkový pokoj (s možností přistýlky)
  • 2 x třílůžkový pokoj (s možností přistýlky)
  • 1 x čtyřlůžkový pokoj
  • KOUPELNY a WC u každého pokoje...


Služby:

restaurace, bar s krbem, terasa, kulturní místnost s televizí, sauna, hřiště (tenis, volejbal) NOVĚ!!! Dětské hřiště s pískovištěm, skluzavkou a houpačkami, možnost táboráčku, posezení u ohně, lyžařský vlek, půjčovna lyží, půjčovna horských kol, půjčovna knih, ruské kuželky, petanque, stolní tenis, stolní fotbal, telefonní automat na mince, vlastní parkoviště před budovou.......


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)