Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » pension » Penzion U potoka - Nezdice na Šumavě (penzion)

Penzion U potoka - Nezdice na Šumavě (penzion) [36741]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Penzion leží na břehu Nezdického potoka v obci Nezdice na Šumavě pod zlatonosným vrchem Ždánov v Klostermannem opěvovaném kašperskohorském Podlesí.

Zavítejte do kraje, kde můžete po celý rok strávit příjemné chvíle odpočinku, na jaře, v létě i na podzim objevovat krásy šumavské přírody a v zimě si užít zimních radovánek.

Penzion „U potoka“ nabízí ubytování v pěti dvoulůžkových a třech čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha). Dále je k dispozici apartmán pro 4 osoby s vlastní kuchyní, koupelnou (sprcha, vana, WC), obývacím pokojem s krbem a ložnicí. Celková ubytovací kapacita je cca 26 míst.

Ke stravování je určena společná jídelní místnost s barem a televizí. Snídaně je součástí nocležného, na základě dohody je možno objednat večeře, případně i obědy. Ke stolu láká kvalitní česká kuchyně doplněná řadou nealkoholických i alkoholických nápojů. Dle dohody možno zařídit rožnění selat, kuřat, jehňat a vůbec všeho dobrého masitého.

Dalšími službami v naší nabídce je využití společenské místnosti s hernou. Tato společenská místnost se nachází mimo vlastní objekt penzionu a je určena pro příjemné posezení s přáteli, ať už uvnitř u krbu nebo na venkovní terase s udírnou. Herna nabízí zpestření pobytu možností zahrát si kulečník, stolní fotbálek, šipky nebo nejrůznější stolní hry jako šachy, dámu, kostky, karty, ale i tradiční člověče nezlob se apod., které je možno zapůjčit u správce, stejně jako příslušenství pro kulečník či šipky. V těsné blízkosti „hracího koutku“ pro dospělé je umístěn dětský koutek, aby rodiče mohli mít své ratolesti na dohled.

Pro cyklisty a lyžaře je k dispozici úschovna kol a lyží. Dále nabízíme k zapůjčení i několik kol.

Možnost dojednání vyjížděk na koních a jiných poznávacích vyjížděk. Tenisové kurty cca 6km od penzionu.

K naší nabídce služeb už je jen třeba doplnit možnost získání nezapomenutelných zážitků z jedinečného prostředí Šumavy a pobytu u nás.

Penzion "U potoka" nyní nabízí také ubytování v apartmánu pro 4 osoby. Apartmán má k dispozici plně vybavenou kuchyni, obývací pokoj s krbem, ložnici a koupelnu.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)