Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Autokemp - Nýrsko (kemp) [36639]




Autokemp Nýrsko se může klidně označovat jako rodinný autokemp, a to hned v několika významech:

  • Již řadu let provozuje autokemp s restaurací v Nýrsku rodina Hošťálkova.
  • S řadou pravidelných hostů mají Hošťálkovi výborný osobní (téměř rodinný) vztah.
  • Autokemp nabízí dovolenou pro celou rodinu - od dětského hřiště přes sportoviště, až k posezení na terase restaurace nebo pohodlí v chatkách.

Při pobytu v kempu jistě sami pocítíte zdejší klidnou atmosféru, příjemně prostupující Vaší rodinnou dovolenou Navíc také brzy jistě zjistíte, že provozovatelům autokempu jde o spokojenost hostů a ne jen o výdělek za každou cenu.

Autokemp Nýrsko najdete na klidném místě na okraji města Nýrska, hned vedle městského koupaliště. V kempu je pro Vás připravena travnatá plocha pro stanování, vyhrazené plochy s elektrickými přípojkami pro Vaše přívěsy a karavany i pohodlné chatky.

 

Ubytování:

V autokempu se můžete ubytovat ve vlastním stanu na vyhrazené travnaté ploše nebo ve svém karavanu (obytném přívěsu) na připravených místech s elektrickými přípojkami. Pokud nejezdíte s karavanem ani se stanem, můžete se zabydlet v chatkách v areálu autokempu.

Chatky mají kapacitu 4 - 5 lůžek, pětilůžkové chatky se dají rozdělit na dvě části se samostatnými vchody. To je vhodné například pro společnou dovolenou přítel nebo rodičů s odrostlejšími dětmi. Navíc budete ubytováni pouze v jedné části, nebudete muset platit za zbývající neobsazená lůžka v chatce.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)