Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » pension » Penzion Černý vlk - Kvilda (penzion)

Penzion Černý vlk - Kvilda (penzion) [36596]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Hledáte ubytování na Šumavě, kde byste mohli strávit příjemné chvíle se svými blízkými a preferujete klasický šumavský penzion? Je Vaším ideálem sportovní dovolená na Šumavě a chcete se svými blízkými nejen ve večerních hodinách posedět v útulné restauraci při praskajícím dřevu v krbu jen pár kroků od Vašeho pokoje?

Jedná se o nově zrekonstruovaný rodinný penzion o kapacitě 22 lůžek a možností 2 přistýlek v 8 pokojích. K dispozici jsou tři dvoulůžkové, dva dvoulůžkové pokoje s přistýlkou, jeden třílůžkový pokoj, jeden čtyřlůžkový pokoj a jeden pětilůžkový pokoj. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (WC + sprchový kout + umyvadlo). Pokoje jsou vytápěny dostatečně dimenzovanými radiátory. Ve všech pokojích jsou nainstalovány plovoucí podlahy. Polštáře a peřiny jsou z dutého vlákna. Lůžkoviny jsou z bavlny. Ubytování je tedy vhodné i pro alergiky. Parkování je možné zdarma přímo u objektu na soukromém pozemku. V penzionu je k dispozici uzamykatelná úschovna kol a lyží. V naší restauraci je zdarma připojení na internet pomocí technologie Wi-Fi. V letních měsících nabízíme dětem našich zákazníků volně k dispozici skákací trampolínu. Naše restaurace je vybavena dětskou jídelní židličkou. Dále nabízíme k zapůjčení: TV na pokoj a dětskou přenosnou postýlku. Autobusová zastávka je přibližně 500 m od našeho penzionu. Pošta a obchod s potravinami je zhruba 400 m od našeho penzionu.

Stravování je možné ve formě snídaně nebo polopenze. Snídaně je formou švédského stolu. Večeře v rámci polopenze je jednotná o třech chodech (polévka - hlavních chod - zákusek nebo salát). Pro zákazníky, kterým nevyhovuje jednotné tříchodové menu nabízíme možnost využití ubytování pouze se snídaní s možností využití služeb naší restaurace. (pouze v hlavních sezónních měsících)

V hlavních sezónních měsících je k dispozici každodenně otevřená restaurace, v létě s venkovní terasou s nádherným výhledem na okolí. V naší restauraci můžete denně od 12:00 do 20:00 ochutnat pravé šumavské speciality jako např. borůvkové knedlíky, borůvkové koláče, kulajdu či bramboračku a mnoho dalšího. V naší kuchyni připravujeme vše podle tradičních receptur a nepoužíváme polotovary.

Jednou do roka, zpravidla na Silvestra, připravujeme domácí zabijačkové hody. Stravování probíhá v naší útulné klasické šumavské restauraci, která je obložena dřevem, vyzdobena loveckými trofejemi a vytápěna kachlovými kamny.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)