Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Náchod » hotel, hostel » Hotel Veba - Broumov (hotel)

Hotel Veba - Broumov (hotel) [36314]


foto Hotel Veba - Broumov (hotel)
    Hotel Veba (E.Koutná)

23 18 9

Ubytování

Prvorepubliková vila, postavená v roce 1927 jako svatební dar pro dceru majitele textilní továrny, Vás okouzlí svou jedinečnou atmosférou. Prostorné stylové pokoje s vysokými stropy a výhledy do zeleně, vyhlášená restaurace, kavárna, salonek a především nádherný park s terasou, fontánou, dětským hřištěm a otevřeným grilem oddělující hotelové hosty od ruchu města tvoří ideální kulisy pro chvíle strávené na Broumovsku.

Hotel Veba nabízí 18 lůžek v sedmi dvoulůžkových, jednom třílůžkovém a jednom jednolůžkovém pokoji. Kapacita ubytování v prostorách depandence je 40 lůžek ve 20 dvoulůžkových pokojích. Ve speciálně vytvořeném ubytovacím prostoru Solitaire, pro náročnější obchodní nebo rodinnou klientelu, jsou k dispozici 2 kompletně vybavené dvoupokojové apartmány s vlastní kuchyní, grilem a prosklenou halou.

Všechny pokoje disponují standardně vybavenými koupelnami s wc a sprchou nebo vanou, telefonem, vysoušečem vlasů, kabelovou TV, minibarem, župany, pantoflemi, povlečením z pravého damašku a wi-fi připojením zdarma. Možnost manželských i oddělených postelí.

Gastronomie

Stylová restaurace s vyhlášenou gastronomií zaměřená na české a mezinárodní speciality nadchne i ty nejnáročnější gurmány. Posedět můžete v prostorné nekuřácké restauraci, v útulné kavárně, které dominuje hravost barev a lehký interiér nebo v historickém salonku s krbem a komorní atmosférou. V letních měsících si můžete vychutnat speciality našich kuchařů na letní terase s výhledem do rozlehlých zahrad a na historické centrum Broumova nebo ve vyhřívaném zahradním altánku s grilem.

Restaurace hotelu Veba si zakládá na vynikající domácí kuchyni, která nabízí tradiční české i mezinárodní speciality. Naši kuchaři navíc pravidelně připravují sezónní menu a jídelní lístek neustále obměňují novými delikatesami. Kvalitní a vždy čerstvé suroviny jsou samozřejmostí. Za chloubou naší vyhlášené kuchyně stojí výborní kuchaři Ivo Šolce a Roman Mihalov, kteří mají mnohaleté zkušenosti jak z českých, tak zahraničních restaurací. Milovníky sladkého nadchnou domácí zákusky a moučníky, které každý den připravuje čerstvé náš egyptský cukrář Hassan Hamada Moustafa Abdelaziz.

Restaurace za svou existenci přilákala řadu známých osobností, mezi nimi Jana Třísku, exprezidenta Václava Klause, Dominika Duku, Olgu Havlovou, Marka Vašuta, Jana Pospíšila a mnoho dalších. Duší restaurace je ochotný a pracovitý personál, který splní vše, co Vám na očích uvidí. I díky němu se k nám hosté velmi rádi vracejí.

Restaurace je vhodná jak pro posezení v malém kruhu přátel, tak pro velké rodinné oslavy, křtiny, svatby, firemní setkání apod. Rádi Vám kompletně zajistíme přípravu slavnostní tabule nebo rovnou celou oslavu i s doprovodným programem. Maximální kapacita slavnostní tabule je 60 osob, při zahradní slavnosti obsloužíme až 400 osob. 

Služby pro každého a na míru

Náš hotel není jen místem pro kvalitní ubytování a gastronomii nebo pro strávení rodinné dovolené. Poskytujeme celou paletu služeb, které k hotelovému standardu neodmyslitelně patří. Prožít tak u nás můžete jeden z nejdůležitější dnů Vašeho života. Ano, myslíme svatbu. Zároveň jsme ale pro Vaši firmu připraveni uspořádat firemní večírek nebo školení. Naše školící Congress centrum patří jistě k nejlepším v Královehradeckém kraji. Pokud se nechcete ani ženit ani vdávat a firemního života máte nad hlavu, určitě Vás potěší naše nabídka rodinných oslav od křtin, přes narozeniny až třeba k jubileu svatby.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)