Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » hotel, hostel » Hotel Celnice (hotel, restaurace)

Hotel Celnice (hotel, restaurace) [35390]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)
foto Hotel Celnice (hotel, restaurace)
    Budova hotelu (Kamler)


Je možné skloubit tradici s požadavky moderní doby? Ano, v Hotelu na Celnici, který se nachází v nádherné Lednicko-Valtické oblasti zařazené mezi památky UNESCO, se snoubí stoletá rodinná tradice rodiny Nešporů s nejmodernějším vybavením, jaké si dokážete představit. Budete zde hýčkáni skvělou kuchyní, počínaje od tradiční moravské, přes unikátní vinařskou až po světovou. Volné chvíle můžete trávit ve vířivce, sauně, projížďkami po překrásném okolí nebo ve zcela originálním vinném sklípku s okouzlující dobovou architekturou, k dispozici je samozřejmě kongresový sál i menší salónky na privátní akce. Přijeďte a uvidíte, že se Vám odsud nebude chtít odjíždět

Wellness Hotel Celnice se nachází v blízkosti rakouských hranic u města Břeclav v srdci Lednicko-Valtického areálu.

Hotel Celnice nabízí nejen možnost krásného ubytování, ale i relaxace či sportovních aktivit. Hotel je situován v malebné vinařské oblasti, kulturních památek Unesco LVA, v nejjižnějším cípu malebného Jihomoravského kraje.

Wellness hotel Celnice nabízí komplex služeb pod jednou střechou ( ubytování, stravování, wellness centrum, kongresové centrum, vinárna).

V jednom areálu na vás čeká pohodlí a odpočinek v nadstandardně zařízených pokojích a zároveň výborná kuchyně s bohatým výběrem jídel a nápojů v restauraci, lobby baru a letní zahrádce.

Vstřícný a přátelský personál našeho Wellness hotelu CELNICE je připraven postarat se o Vaše pohodlí a vytvořit nezapomenutelné zážitky, ať už k nám zavítáte z jakéhokoliv důvodu: rodinná dovolená, relaxační wellness pobyt, sportovní pobyt, seniorské pobyty, firemní akce, společenská párty, rodinná oslava, seminář, konference, školení, cykloturistika, služební cesta, svatební hostina, abiturientský večírek apod.

Dále máme v nabídce individuální programy šité na míru, klasické hotelové ubytování a možnost pořádání firemních akcí, vzdělávacích kurzů, prezentací či porad.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)