Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Žďár nad Sázavou » hotel, hostel » Hotel Panský dům - Nové město na Moravě (hotel, restaurace)

Hotel Panský dům - Nové město na Moravě (hotel, restaurace) [34403]


foto Hotel Panský dům - Nové město na Moravě (hotel, restaurace)
    pohled z Vratislavova náměstí (kamarád)


Hotel Panský dům si i po rekonstrukcei zachoval neopakovatelnou atmosféru. Dnes patří mezi historické skvosty v centru Nového Města na Moravě. To je střediskem zimního lyžování na Vysočině a zároveň vyhledávaným místem i v ostatních ročních obdobích pro svoje okolí a čistou přírodu.
Hotel nabízí komfortní ubytování v královských apartmánech v anglickém stylu i standartní pokoje. Prostředí vhodné i pro rodiny s dětmi. Stejně tak je vhodný pro pořádání menších firemních setkání a teambuildingů. Parkování ve dvoře hotelu je zdarma a nově vybudovaná zahrádka ve dvoře s dětským koutkem bude pro Vás příjemným relaxem. 

Nabízíme Vám ubytování ve stylových nově zrekonstruovaných apartmánech v anglickém královském stylu a standartních pokojích. Máme pro Vás připraveny 4 apartmány a 6 pokojů.
Všechny prostory jsou pro Vás moderně zařízeny s veškerým komfortem. Můžeme Vám zajistit řezané květiny a sekt před příjezdem i v průběhu pobytu.
Nabízíme Vám prostředí přátelské dětem, nekuřácké prostory s hotelovým dětským pokojíčkem a možností zajištění hlídání.
Náš hotel je založen na prožitku příjemně stráveného času. Nabízíme aromatherapeutické masáže přímo v hotelovém pokoji, orientální tance na přání, dokonce možnost proletět se balónem nad zasněženou i letní Vysočinou a řadu dalších služeb.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)