Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » pension » Modrý Penzion - Věžovatá Pláně (penzion)

Modrý Penzion - Věžovatá Pláně (penzion) [31289]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)
foto Modrý Penzion - Věžovatá Pláně (penzion)
    Modrý Penzion - Věžovatá Pláně ()


Nově zrekonstruovaný historický objekt se nachází ve Věžovaté Pláni – na nejvyšším okraji malé vesničky v krásném, lesnatém, vysoko položeném místě (688 m n. m.) mezi Českým Krumlovem a Kaplicí, v blízkosti kopce Poluška s nadmořskou výškou 919 m. Penzion je v klidném prostředí malé obce, obklopen hlubokými lesy, které vybízí k procházkám, houbaření, sběru lesních plodů a výletům po značených stezkách pěšky nebo na kolech. U nás najdete příjemnou atmosféru a vychutnáte si ničím nerušený klid panenské přírody. Z oken objektu je krásný pohled na blízké i vzdálené okolí.

 

Okolí Věžovaté Pláně patří z ekologického hlediska k zachovalým územím. Krásné lesní porosty, podhorské klima a ovzduší, rozmanité přírodní útvary, bohaté kulturní památky v okolí.

 

Ubytování: Podkrovní 2-lůžkový klimatizovaný apartmán pro náročné o ploše 80 m2, vybavená kuchyň, jídelna, obývací pokoj s barevnou televizí, satelit, video, DVD, kulečník, minifotbal, ložnice, koupelna, WC.

 

2, 3, 5-lůžkové pokoje  s vlastním sociálním a hygienickým zařízením, bar. televizí, lednicí. Na každém patře je k dispozici vybavená kuchyně s možností vlastního vaření.

 

V penzionu je posilovna a sauna.

 

V areálu je uzavíratelná zahrada, kde je volejbalové a nohejbalové hřiště, basketbal, nadzemní bazén, pískoviště a houpačky se skluzavkou pro děti, venkovní ping pong, ohniště s grilem, terasa s výhledem do kraje.

Parkování v objektu, úschovna kol.

 

V okruhu 500m jsou k dispozici tenisový kurt s umělým travnatým povrchem, koupaliště a další přírodní bazén s oblázkovým dnem, možnost rybaření v místě (soukromý rybník).

 

V letních měsících můžete aktivně odpočívat na turistických, cykloturistických výletech nebo při houbaření.  Přes obec vede cyklostezka. V případě nepříznivého počasí je možno navštívit kulturní památky – Č. Krumlov (UNESCO), Rožmberk, Vyšší Brod, Zlatá Koruna, Hluboká n. Vlt., Holašovice (UNESCO), nejvyšší horu Blanského lesa Kleť s rozhlednou, která je dostupná lanovkou nebo pěšky atd., případně Rakousko přes nedaleký hraniční přechod Dolní Dvořiště.

 

Ve vzdálenosti 500 m od penzionu je lyžařský vlek (délka 800 m) - noční lyžování (v provozu podle sněhových podmínek). Jako ráj působí okolí na milovníky běžeckého lyžování.

 

Vhodné pro celoroční ubytování či dovolenou.

 

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)