Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » pension » Pension U Kostela - Frymburk (penzion)

Pension U Kostela - Frymburk (penzion) [31209]


foto Pension U Kostela - Frymburk (penzion)
    Pokoj ()

12

Vítáme Vás v rodinném pensionu U Kostela ve Frymburku na Lipensku. Náš pension Vám nabízí jedinečnou možnost ubytovat se v pokojích s výhledem buď na jezero Lipno, či novogotickou věž kostela Sv. Bartolomějě, jež Frymburk zdobí od roku 1270. 

Strategická poloha pensionu nabízí široké vyžití u jezera Lipno, jak kulturní, tak i sportovní. Přímo kolem pensionu probíhá páteřní cyklostezka Lipna, která Vás dovede k těm nejkrásnějším místům na lipensku.

Pension disponuje 32 lůžky ve 12 pokojích. V naší nabídce je 8 dvoulůžkových pokojů,  2 čtyřlůžkové apartmány s oddělenými ložnicemi, 1 dvoulůžkový apartmán s kuchyňkou. Bezbariérový přístup i ubytování. Na přání Vám zapůjčíme zdarma dětskou postýlku.

Každý pokoj má vlastní sociálním zařízení (WC, sprchový kout), barevnou televizi, předsíň a posezení.  V naší nabídce jsou i tři pokoje s balkonem a výhledem na jezero Lipno.Součástí pensionu je parkoviště. 

Útulná restaurace s vnitřní kapacitou 32 míst je výborným doplňkem poskytovaných služeb. V letních měsících je otevřená krásná venkovní terasa s výhledem na jezero, kde Vám ugrilujeme čerstvé, lipenské pstruhy. Na přání Vám uspořádáme jakoukoliv soukromou akci (firemní večírek, svatbu, narozeniny..).Vaše spokojenost je pro nás nejdůležitějši. Těšíme se na Vaší návštěvu! 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)