Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Karlovy Vary » hotel, hostel » Spa Hotel Schlosspark - Karlovy Vary (hotel, restaurace)

Spa Hotel Schlosspark - Karlovy Vary (hotel, restaurace) [30872]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Nový pohostinný Spa Hotel "Schlosspark" se nachází v samém centru lázeňské zóny Karlových Varů-100 metrů od známého minerálního pramene Vřídla.  V blízkosti hotelu je velkolepý kostel sv. Máří Magdalény. Celý hotel je nově  zrekonstruován a propojen ze čtyř domů, kde je  zachována nejlepší tradice české architektury. Užijete si tak úchvatný výhled na Vřídelní kolonádu a chrám je možné přímo z okna hotelu.

Zapomeňte na problémy, odstrante stres a přijďte si odpočinout . Čekají zde na Vás program Balneoterapie a SPA. Balneoterapie je program pomocí minerálních vod, které jsou používány ve formě koupele, pití, inhalace, i jako přísada do zábalů, a jiné lázeňské péče.

Ubytování

Spa  Hotel Schlosspark se skládá ze čtyř budov. Po modernizaci  budov je uveden do provozu v dubnu 2010 jako čtyřhvězdičkový hotel. Ve Spa Hotelu Schlosspark je 28 standartních dvoulůžkových pokojů, 5 dvoulůžkových pokojů lux, 2 pokoje Schlosspark Suite a 1 prezidentské apartmá.

Hotel Schlosspark stojí v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Vřídelní kolonády. Prameny i exkluzivní nákupní centra se nacházejí v bezprostřední blízkosti hotelu. Osobním automobilem můžete přijet přímo před hotel, pro dopravu po městě lze využít městské autobusy.

Výtah Vás doveze k našim komfortně zařízeným, klimatizovaným a velice klidným pokojům, jejichž standardním vybavením je televizor se satelitním příjmem, radio, minibar, pokojový trezor, telefon, fén a mnoho dalších maličkostí, které Vám zpříjemní pobyt.

Gastronomie

Začněte den u plných švédských stolů, nechte se rozmazlovat naší kuchyní a vychutnejte si vybrané nápoje v naší stylové restauraci
V hotelová restauraci je podle potřeby kapacita až 50 osob. Oběd a večeře se připravují podle denního menu. Můžete si vybrat jídlo podle svých přání, a ne pouze v rámci dietních programů. Ke každému jídlu je možno vybírat saláty ze salátového bufetu. Volné odpolední hodiny můžete strávit na naší prosluněné terase, kde máte možnost grilování, nebo odpočívat v zahradě, která volně navazuje na park, nacházející se v bezprostřední blízkosti Spa Hotelu Schlosspark. Na závěr dne je pro Vás připraveno příjemné posezení a hudba v našem lobby baru.

 

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)