Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-město » hotel, hostel » Hotel Cyro - Brno-Staré Brno (hotel)

Hotel Cyro - Brno-Staré Brno (hotel) [30634]


foto Hotel Cyro - Brno-Staré Brno (hotel)
    Budova hotelu ()

29 1

Hotel Cyro je nově zrekonstruovaný, komfortní a moderně zařízený hotel, který se nachází pouhých pár minut od samotného centra Brna a brněnského veletržního areálu. Návštěvníci se tudíž snadno vyhnou dopravním zácpám, vzdálenost od hotelu do centra města či na výstaviště je kolem 10 minut chůze. Díky blízkosti k hlavnímu vlakovému a autobusovému nádraží hosté, využívající této dopravy, ocení jednoduchost a dostupnost k hotelu. Samozřejmostí je dostupnost městské hromadné dopravy. Naši hosté taktéž ocení možnost zaparkování svého automobilu v krytých uzamykatelných garážích.

Hotel Cyro nabízí několik druhů pokojů:

  • STANDARD
  • KOMFORT
  • SUITE
  • APARTMÁ

 

Pokoje STANDARD: jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností varianty DBL / TWIN. Pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprchový kout + WC) vybavené vysoušečem vlasů, LCD televizorem, pohodlnými matracemi a antialergeními peřinami. 


Pokoje KOMFORT: s pevnými lůžky pro varianty jednolůžkového, DBL / TW / tří a čtyřlůžkového pokoje, popř.varianta DBL s přistýlkou. Tento druh pokoje nabízí vlastní sociální zařízení (sprchový kout + WC), vysoušeč vlasů, LCD televizor, pohodlné matrace a antialergení peřiny. Nadstandartem a velkou výhodou těchto pokojů je vlastní vybavená kuchyňka s jídelním stolem a MINI BAREM.


Pokoje SUITE: dvoulůžkové pokoje s postelí King Size pro jednu nebo dvě osoby. Tento druh pokoje disponuje výhodami pokoje KOMFORT, navíc jsou však pokoje díky vsé prostornosti vybaveny sedací soupravou, pracovním stolem s lampičkou a zrcadlem. Dále na pokoji naleznete pracovní kout s dvěma křesly a konferenčním stolkem. K vybavené kuchyňské lince Vám nabízíme možnost zapůjčení rychlovarné konvice, topinkovače a kompletní žehlící soupravy. Pro Vaši úplnou spokojenost jsou na pokojích župany s domácí obuví. Dále Vám nabízíme možnost zapůjčení DVD/CD přehrávače.


APARTMÁ: tento druh pokoje je ideálním řešením pro dlouhodobé rodinné, či pracovní pobyty vzhledem ke vsému prostorovému řešení, které připomíná byt o velikosti 2+1. Pokoje mají vlastní ložnici, kompletně vybavený obývací pokoj a kuchyňku s jídelním stolem a samozřejmostí jsou výhody pokoje SUITE.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)