Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Svitavy » pension » Penzion Na Chalupě - Polička (penzion, restaurace)

Penzion Na Chalupě - Polička (penzion, restaurace) [30390]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)
foto Penzion Na Chalupě - Polička (penzion, restaurace)
    průčelí s hlavním vchodem (kamarád)


Ubytovací kapacita penzionu je 17 lůžek. Každý pokoj má vlastní sociální (WC, sprchový kout), TV se satelitem, ledničku. K ubytování zde slouží 1x jednolůžkový pokoj, 2x dvoulůžkový pokoj a 3x čtyřlůžkový pokoj.

Restaurace v penzionu, s kapacitou 32 míst k sezení, nabízí domácí kuchyni, příjemné posezení v restauraci i v zahradní části penzionu, stravování - snídaně, polopenze nebo plná penze. Využít lze společný minibar (mikrovl. trouba, rychlovarná konvice) - zdarma, k dispozici vybavená kuchyňka. V blízkosti si můžete koupit čerstvé pečivo přímo z pekárny, dále je v dosahu Penny market a supermarket Tesco.

Po dohodě je možný pobyt se psy. Parkování je zajištěno v zadním traktu penzionu. Možnost uschování kol. Salonek s 20 místy k sezení. Celý komplex je vhodný pro školení, svatby, společenské akce. Penzion Na chalupě tvoří komplex s Penzionem Adéla, jsou od sebe vzdáleny jen pár minut.

Sportovní aktivity - Pěší turistika, cykloturistika, rybaření, sportovní hala, horolezecká stěna, tenisové kurty, minigolf, krytý plavecký bazén, koupaliště, letní stadion, sportovní letiště, zimní stadion, běžkařské terény, místní sjezdovka.

Město Polička je obehnáno zachovalými středověkými hradbami s opevněním. V centru města je gotická radnice, morový sloup a městská kašna. Dominantu města tvoří kostel sv. Jakuba. Každoročně se zde koná hudební festival "Martinů Fest". Navštívit můžete také památník Bohuslava Martinů.

Oblíbeným výletním místem je nedaleký raně gotický hrad Svojanov. Nedaleko je město Litomyšl, kde naleznete mnoho kulturních památek, nezapomeňte navštívit zámek Litomyšl, zámecké divadlo a zámecký pivovar - rodný byt Bedřicha Smetany.

Zdroj: http://www.penzion-na-chalupe-policka.az-ubytovani.net/


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)