Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » pension » Penzion Růžové údolí - Pivonín (pension, restaurace)

Penzion Růžové údolí - Pivonín (pension, restaurace) [30281]


foto Penzion Růžové údolí - Pivonín (pension, restaurace)
    Budova penzionu (jarda.culik)


Restaurace

V Růžovém údolí se připravují tradiční české minutky, hotová jídla a další různé speciality. To vše s ohledem na zdravý životní styl. Dále nabízí různé druhy masitých a bezmasých pokrmů, pravou sicilskou kávu, domácí mléko, prvotřídní vína a sypané čaje různých druhů.

Celý interier je nekuřácký s možností připojení se k Wi-Fi. Najdete zde také místo pro odpočinek a posezení s přáteli – 2 zastřešené venkovní terasy a 1 vyhřívaná. Celková kapacita restaurace je cca 220 lidí.

Ubytování

K dispozici je 12 pokojů s přistýlkou. Součástí každého pokoje je koupelna s vanou nebo sprchovým koutem a toaletou. Hotel disponuje vlastním oploceným parkovištěm jištěným kamerovým systémem a hlídaný psem.

Služby

Růžové údolí je situováno do krásné přírody, která vybízí k turistice, jízdě na kole na nedaleké cyklistické stezce, lyžování v přilehlém ski parku Červená voda, nebo procházkám k Nemilské přehradě. Okolí restaurace je mnohými označováno za houbařský ráj.

Velký sál Růžového údolí lze využít k různým akcím typu večírek či oslava narozenin. Jsme připraveni a vybaveni i na firemní semináře a školení.

Nabízíme pořádání svatebních hostin přímo ve velkém sále s kapacitou 100 míst. Tento sál lze propojit se salonkem s kapacitou 28 míst. Vzhledem ke skutečnosti, že je značný zájem o svatební termíny (červen až září 2014), nabízíme 10% zvýhodnění pro zimní až jarní svatební termíny. Je možnost také pořádat svatby s obřadem přímo v našem parku.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)