Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Znojmo » hotel, hostel » Hotel Club - Vranovská Ves (hotel, restaurace)

Hotel Club - Vranovská Ves (hotel, restaurace) [30231]


foto Hotel Club - Vranovská Ves (hotel, restaurace)
    Pohled na hotel ()

90 33

Hotel Club se nachází na malé obci  Vranovská Ves.Leží na trase Praha – Znojmo - Vídeň, 20 km od státní hranice s Rakouskem.

Vranovská Ves leží nedaleko od Vranovské přehrady. V letních měsících je Vranovská přehrada vyhlášeným rekreačním centrem. Od hotelu je k přehradě pouhých 10 km.

V blízkosti hotelu se nabízí nedotčená příroda Národního parku Podyjí. Tato lokalita je pro svou příznivou polohu vyhledávána nejen milovníky přírody.

Okolí hotelu je ideální pro pěší i cyklistickou turistiku. Vede zde velké množství cyklotras,  spojených s návštěvou a občerstvením v blízkých vinných sklípcích.

Milovníci historických památek mohou navštívit středověké památky města Znojma (Znojemský hrad, Rotundu sv. Kateřiny ze 13. století,Radniční věž nebo Znojemské podzemí), nebo hrady a zámky na řece Dyji, jako např. zámek Vranov nad Dyjí či Bítovský hrad. Blízké okolí nabízí celodenní výlety na zámek v Jaroměřicích nad Rokytnou, Lednický zámek se Zimní zahradou nebo výlet do města Brna.

Nabízíme Vám příjemné posezení ve stylové lovecké restauraci.

Restaurace je pro Vás otevřena od 7,30  do 21,00 hod. Připravujeme speciality české kuchyně, máme velký výběr specialit ze zvěřiny.

V letních měsících je venku možné grilovat selata nebo kuřata.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1


Bereme následující poukazy:

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)