Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Svitavy » hotel, hostel » Hotel Bystré - Bystré u Poličky (hotel, restaurace)

Hotel Bystré - Bystré u Poličky (hotel, restaurace) [30118]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)
foto Hotel Bystré - Bystré u Poličky (hotel, restaurace)
    Nádvoří hotelu ()

50 19 1

Nekuřácký hotelový komplex propojených budov s 19-ti pokoji má kapacitu 50 lůžek. Hostům je k dispozici příjemná restaurace a útulná vinárna. V letních měsících můžete využít zahradní restauraci v atriu hotelu.

Komplex nově zrekonstruovaných hotelových budov se nachází na náměstíčku ve tvaru podkovy. Při rekonstrukci byly zachovány klenby v pokojích i na chodbách, což celému hotelu dodává romantický nádech. Bylo však také pamatováno na Vaše pohodlí a krytý přístup ke všem službám: masážní salón, kosmetické studio, sauna, posilovna a především krásný bazén s mořskou vodou.

Každý z 18-ti dvou až čtyřlůžkových pokojů Vám poskytne pohodlí, které očekáváte. Hotel dále disponuje jedním apartmánem, který je rovněž útulný a navíc velmi prostorný, vhodný především pro větší rodiny.

Pro ubytované hosty je v každém  patře k dispozici mikrovlnka, varná konvice a lednice.

RESTAURACE:

Hotelová restaurace s celodenním provozem ( otevřeno od 11,00 hod)  Vám nabídne kvalitní  českou kuchyni i krajové speciality . Kromě nabídky z jídelního lístku, můžete využít obědové menu s výběrem ze dvou druhů jídel.

V nabídce restaurace je široký výběr nealkoholických a alkoholických nápojů. Můžete si pochutnat na světlém, černém nebo řezaném pivu z Měšťanského pivovaru. Námi nabízená vína dodává  firma PALAVÍN, Bavory.

Pro ubytované hosty nabízíme od 8.00 do 9.oo hod snídaně  formou švédského stolu.

Pokud využijete ubytování s  polopenzí, můžete si vybrat k večeři  z nabídky šesti druhů jídel.  Stravování větších skupin je řešeno na základě individuální dohody.

Hotelový komplex je přizpůsoben pro pobyt rodin s dětmi. V restauraci proto najdete krmící židličky, dětské příbory i veselé prostírání. 

V objektu hotelu se nachází i VINÁRNA, která kromě posezení v úžaseném stylovém prostoru, nabízí širokou škálu vín z vinotéky od výhradního dodavatele PALAVÍN, Bavory a příjemnou obsluhu. 

Vinárna je rovněž nekuřáckým prostorem. 

ZAHRADNÍ RESTAURACE

nabízí příjemné posezení ,  zábavu pro děti v podobě velké trampolíny, pískoviště s herní sestavou (skluzavka a domeček ). Příjemné posezení s relaxací doplňuje venkovní bazén o průměru 5 metrů.Při nepříznivém počasí si můžete posedět pod krytou pergolou.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1


Bereme následující poukazy:

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)