Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Cheb » restaurace, hostinec » Manský Dvůr - Dolní Žandov (restaurace, pension)

Manský Dvůr - Dolní Žandov (restaurace, pension) [29885]


foto Manský Dvůr - Dolní Žandov (restaurace, pension)
     (Laguna)


Velkostatek Manský Dvůr nabízí ubytování a příjemné trávení volného času na samotě, v klidném přírodním prostředí.

Rodinná atmosféra v kraji lázní, vhodná pro rodiny s dětmi, turisty, cyklisty, rybáře, milovníky zachovalé přírody, historických památek.

Velkostatek Manský Dvůr má starodávnou historii, během druhé světové války zde žil např. Konrád Henlein se svou rodinou.. V současné době se již poněkolikáté probouzí  k novému životu. Měl by se stát místem, které spojuje krásy přírody s citlivou péčí člověka.

Pension Manský Dvůr nabízí ubytování a příjemné trávení volného času na samotě, v klidném přírodním prostředí mezi loukami, lesy a rybníky. Nejbližší osídlení je ve 3km vzdáleném Dolním Žandově.Autobusová zastávka Manský Dvůr je asi půl kilometru nad statkem na silnici 1. třídy č. 21, vlaková zastávka na hlavní trati z Prahy do Německa je v Dolním Žandově.

Ubytování 1. ve třech dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky v samostatné části penzionu 2. ve dvoulůžkových pokojích mezonetového typu  s možností přistýlky 3. v apartmánech s kuchyní, jeden s přistýlkami, druhý bezbariérový4. v rodinném domku s vlastní zahradouPokoje mají vlastní sociální zařízení, WC, sprcha, TV atd.

Služby

Možnost vzít si s sebou zdarma své zvířecí mazlíčky. Pro ubytované uzavřené parkoviště, pro motocykly kryté, úschova kol.

V přízemí je prostor pro stravování v selském stylu a oddělený sál vhodný pro školení nebo soukromé oslavy či svatby s kapacitou 40 osob.  


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)