Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Znojmo » pension » Penzion Modrá laguna - Oslnovice (pension, restaurace)

Penzion Modrá laguna - Oslnovice (pension, restaurace) [29827]


foto Penzion Modrá laguna - Oslnovice (pension, restaurace)
    Budova hotelu ()


Modrá laguna na Vranovské přehradě se skládá ze dvou samostatných budov (spodní budova stravovací a společenská, horní budova ubytovací) nacházející se v bezprostřední blízkosti (cca 100 m) levého břehu po toku přehradní nádrže, v malebné zátoce s neopakovatelným výhledem na zříceninu hradu Cornštejn, v rekreační oblasti Chmelnice, jedné z nejmalebnějších a nejromantičtějších částí Vranovské přehrady. Z dalších zajímavostí je možno jmenovat nedaleký hrad Bítov a zámek Vranov.
Vranovská přehrada je během letních měsíců ideální prostředí pro slunění, koupání, věnování se vodním sportům, cyklistice a turistice.
Připraveno je pro Vás 23 čtyřlůžkových pokojů s možností ubytování 2 až 4 osob, tradiční česká kuchyně za nízké ceny a pravidelné kulturní programy.

PENZION

Ubytovací část Modré laguny se nachází v horní budově areálu. Budova se skládá ze čtyř pater, kde naleznete 23 čtyřlůžkových pokojů (1 x dvojlůžko, 1 x patrová postel) s vlastní sprchou a toaletou.

RESTAURACE

Vnitřní prostor restaurace pojme až sto návštěvníků, na venkovní zahrádce se může usadit až 60 lidí. K dispozici je i dětský kolotoč a bazén pro děti. Nabízíme tradiční českou kuchyni za příznivé ceny a pravidelné celotýdenní polední menu, snídaně a večeře. Restuarace je otevřena každý den od 10 do 22 hod. (pro hosty je otevřeno od 8 hodin z důvodu vydávání snídaní)

Music bar

V případě že nemůžete či nechcete jít spát je pro Vás připraveno posezení v nočním baru s širokou nabídkou alkoholických nápojů.
Bar je otevřen od 22 do 02 hod.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)