Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Jeseník » ubytování v soukromí » Apartmán - Horní Lipová (apartmán)

Apartmán - Horní Lipová (apartmán) [29730]



Apartmán se nachází vklidné části obce Horní Lipová. Velikost 48m2 - přdsíň,koupelna, větší kuchyň, obývací pokoj s ložnicí, balkón, parkovací místo, sklepní kóje. Vybavení - TV, SAT, DVD, myčka, mikrovlnka, rychlovarná konvice, trouba, varná deska, lednice s 2-šuflatovým mrazákem atd. Spaní - manželská postel, palandy, rozkládací gauč (šířka lůžka 160cm) Stravování - vlastní nebo nejbližší restaurace 2 min chůze (lze dohodnout i polopenzi)

Sport: vlek 2min chůze , větší areály - Ramzová, Miroslav, Branná, Ostružná, Petříkov, Filipovice, Miroslav, Paprsek, Červenohorské sedlo atd Běžky - nástup na rolbou pravidelně upravované tratě vhodné jak na klasiku, tak i na bruslení 100m za domem, tratě napojeny na Paprsek Koupání - přírodní koupaliště, pískovny, bazén v Jeseník, bazén Ostružná, termální koupaliště Velké Losiny, Lázně v Jeseníku, Lázně -Lipová, Karlova Studánka (v lázních je možno předem objednat procedury) Cyklistika, turistika - značené tratě v místě .

Zajímavosti: přečerpávací elektrárna Dlohé stráně, Lesní bar, Praděd, Nýznerovi vodopády , Smrk, Čertovy kameny, Rejvíz atd ( vše v šanonu v aparmánu, mapky okolí a tras k zapůjčení) Adrenalin : Adrenalin park Jeseník, Velké Losiny, možnost jízdy na kolečkových bruslí - nastup hned u domu, kvalitní povrch !!!

Doprava : autobus 100m. vlak. zastávka 1 km.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)