Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Strakonice » camp, rekreační areál, tábořiš » ATC - Milavy - Velká Turná (kemp)

ATC - Milavy - Velká Turná (kemp) [28978]


foto ATC - Milavy - Velká Turná (kemp)
    Vrátnice (Laguna)


ATC-Milavy se nachází v zachovalé rybníkářské krajině Jižních čech. Je součástí Blatenského regionu. Zájemce překvapí svým postavením v souladu s přírodou. Jedná se o kemp pro vlastní stany a karavany (možnost přípojky na el.en.) s kapcitou 300(stání) u rybníka Milavy.

Ubytování:

K ubytování jsou Vám k dispozici dva vybavené sruby, čtyřlůžkové chatky, nebo můžete využít vyhrazeného prostoru k umístění stanu či karavanu.

Stravování:

Ke stravování můžete využít restauraci s velkým výběrem jídel za příznivé ceny přímo v areálu, nebo si sami uvařit v kuchyňce s plynovými sporáky, dřezem na mytí nádobí s teplou a studenou vodou a se stoly a židlemi.Základní potraviny, denně čerstvé pečivo, nápoje, drogistické zboží a cukrovinky vám nabídneme v naší malé prodejničce v areálu.

Rekreační vyžití:

Koupání v rybníce Milavý (asi 100 m od chatek písčitá i travnatá pláž s dětským hřištěm a občerstvením).Velmi dobré podmínky pro surfování. V areálu jsou k dispozici dva nafukovací bazény pro děti, hřiště na volejbal, nohejbal a ruský kuželník. K zapůjčení vám nabízíme volejbalovou síť s míčem, koule na petanque, rakety na bedbinton a líný tenis a další. Pro rybáře můžeme zajistit povolenku i bez rybářského lístku. Pro milovníky koní jsme schopni sjednat vyjížďky na koních. Přímo v areálu je vám k dispozici restaurace s venkovním posezením,kulečníkem a elektronickými šipkami a venkovní ohniště pro pořádání táboráků.Tato malebná část Čech také nabízí nepřeberné množství kulturních památek a zajímavostí.

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)