Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres České Budějovice » pension » Penzion Minor - České Budějovice (pension, restaurace)

Penzion Minor - České Budějovice (pension, restaurace) [28734]


foto Penzion Minor - České Budějovice (pension, restaurace)
    Budova hotelu ()

20 20 10

Penzion MINOR disponuje jednolůžkovými, dvoulůžkovými, třílůžkovými i čtyřlůžkovými pokoji a komfortním dvoupokojovým apartmá pro 1 - 4 osoby. Penzion Vás příjemně překvapí kvalitním ubytováním v naprosto čistých a prostorných pokojích. Hosté zde mají ve všech pokojích k dispozici velké přenosné ventilátory, vlastní koupelnu, WC, minibar, SAT - LCD televizi s plochou obrazovkou a rádiem.

Ať už jste v Českých Budějovicích na služební cestě, dovolené nebo na výstavě, v penzionu Minor vždy najdete levné a kvalitní ubytování. Penzion tak patří mezi oblíbené levné penziony a ubytování ve městě České Budějovice. Ubytování je vhodné pro pracovní cesty, nebo rodinnou dovolenou v Jižních Čechách.

Ubytování se stravou (snídaní či večeří) Vám penzion zajistí ve vlastní restauraci. Ubytovaní hosté mají za poplatek k dispozici uzavíratelné parkoviště pro osobní automobily. Pro cyklisty a motorkáře je parkování jízdních kol či motorek i v garáži penzionu zdarma. Penzion nabízí výhodnou podzimní slevovou akci, kdy je poskytována sleva na víkendové ubytování pro dvě osoby. (Bližší podrobné informace o víkendovém ubytování v Českých Budějovicích se slevou v penzionu Minor jsou uvedeny na stránce CENY).

Penzion MINOR se nachází v klidné a tiché části, nedaleko centra města. Mezi hotely a penziony ve městě České Budějovice i v okolí je ubytování v rodinném penzionu MINOR často vyhledáváno a navštěvováno.

Penzion MINOR se řadí mezi hotely a penziony v Českých Budějovicích, které důsledně dbají na čistotu a každodenní pečlivý úklid pokojů. Ubytování s rychlým Wi-Fi internetem je zdarma a příjem je k dispozici v celém objektu penzion MINOR České Budějovice.

Penzion snadno najdete nedaleko centra města  to ve ŠKOLNÍ ulici 293/8, poblíž pivovaru Budějovický Budvar a firmy Robert Bosch. K ubytování je i snadná a bezproblémová dopravní dostupnost. Další výhodou je možnost parkování přímo před budovou penzionu Minor, nebo na uzavíratelném parkovišti v objektu ubytování, které je nepřetržitě monitorováno kamerou se záznamem.

Penzion je od VÝSTAVIŠTĚ České Budějovice vzdáleno několik málo minut jízdy autem. Penzion zaznamenává zvýšený zájem o ubytování v době, kdy je v Budějovicích pořádána Mezinárodní výstava psů, nebo výstava Hobby České Budějovice. Také v době konání výstavy Země Živitelka České Budějovice je o Českobudějovické penziony velký zájem a proto doporučujeme zarezervovat si ubytování v penzionu předem.

Poblíž penzionu se nachází supermarkety a hypermarkety UNI HOBBY, MÖBELIX, SCONTO, TERNO, ALBERT, nebo např. RESTAURACE McDonald’s.

Snídani si v penzionu MINOR můžete objednat dle vlastního výběru z pestré nabídky pěti snídaňových menu a to buď předem při objednávce ubytování, nebo až při Vašem příjezdu na recepci penzionu. Ubytování se snídaní popř. s večeří, penzion MINOR podává snídaně každý den od 7.00 - do 10.00 hodin. Večeře jsou podávány od 17.00 hodin. Večeři si v restauraci ubytování mohou hosté sami vybrat z bohaté nabídky jídelního lístku.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)