Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Jablonec nad Nisou » pension » U Nosků - Smržovka (pension)

U Nosků - Smržovka (pension) [28733]


foto U Nosků - Smržovka (pension)
    Budova penzionu ()


Pension "U Nosků" nabízí ubytování rodinného typu v klidné části obce Dolní Smržovka, s přístupem přímo do lesa, na turistické trase směr Muchov a Černá Studnice. Ubytování je ideální pro relaxační pobyty i rodinnou rekreaci.

K dispozici jsou čtyři dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením s možností přistýlek na max.počet 12 lůžek . Stravování: Snídaně se podává rozšířená kontinentální a je zahrnuta v ceně ubytování. Hosté si mohou přiobjednat večeři. V přízemí pensionu se nachází jídelna a společenská místnost, která navazuje vstupem na letní terasu s grilem a následně k bazénu se solárním ohřevem , parkoviště, dětské hřiště s houpačkou, pískovištěm a skluzavkou. Je zde též otevřené ohniště , udírna a to vše v oplocené zahradě.

V létě se nabízejí mnohé trasy pro pěší výlety a cykloturistiku, které vedou kolem domu.K využití jsou nedaleké tenisové kurty (400 m).

V zimě můžete na lyže. Nejbližší lyž. vlek Filip 1km. Ski areál Tanvaldský Špičák, je vzdálen 5 minut autem, Harrachov 18 km. Plavecký bazén s tobogány a kryté kluziště v Jablonci 10 km. Celoročně jsou k dispozici sauna, masáže, lymfatická přístrojová masáž, / lymfoven / ,anticelulitidní skořicové tlakové zábaly, regeneračně - relaxační rašelinové , bylinné, solné, medové, hydromasážní a perličkové koupele, magnetoterapie a suché uhličité koupele.

Připraveny jsou některé programy ale můžeme vytvořit program který bude přímo pro Vás s ohledem na zdravotní stav a Vaše požadavky a Vámi naplánovanou délku pobytu.

Parkování je v uzavřeném prostoru zahrady u pensionu. Zastávka ČD je vzdálena 200m od pensionu, zastávka ČSAD 300m.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)