Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Nymburk » pension » Pension Lovas & Lovas - Poděbrady (penzion, restaurace)

Pension Lovas & Lovas - Poděbrady (penzion, restaurace) [28690]


    další pojmenování: Lovas & Lovas Restaurant


Rodinný pension Lovas & Lovas nabízí svým hostům 7 stylově zařízených pokojů, včetně jednoho luxusního apartmanu. Pension je společně s vyhlášenou restaurací je situován nedaleko lázeňské kolonády v blízkosti řeky Labe. Kombinace teplých barev a ručně kovaného nábytku na všech pokojích nabízí svým hostům výbornou možnost odpočinku a relaxace. Nedílnou součástí pokojů jsou zajisté i minibary, TV + SAT, telefony, hotelové fény, možnost Wi-Fi připojení k internetu.Ubytovaní hosté mohou využít parkovacích míst přímo v areálu pensionu a jednoho garážového stání pro motocykly či kola.

Restaurace

V našem menu naleznete výběr specialit převážně jižanských kuchyní, ale také i čerstvé ryby, steaky,domácí těstoviny nebo lehké saláty. 

Garentem dobrého jídla je šéfkuchař pan Marek Lovětinský, který společně se svým bratrem Michalem každý den osobně dohlížejí na kvalitu servírovaných jídel a poskytovaného servisu.

Můžete si být jistí, že naplánováním vaší obchodní schůzky či rodinné oslavy v poděbradské restauraci Lovas & Lovas nic nepokazíte.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)