Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Plzeň-město » restaurace, hostinec » Restaurace Éčko - Plzeň (restaurace)

Restaurace Éčko - Plzeň (restaurace) [28611]



Restaurace Éčko se nachází v multifunkční budově E-centrum na Slovanech (budova ČEZ). V naší restauraci můžete ochutnat speciality jak ze zahraniční, tak tradiční české kuchyně včetně místních regionálních specialit.

Naše restaurace se stala držitelem certifikátu Czech Specials a Vy tak můžete ochutnat některou z národních a regionálních specialit připravovaných z českých surovin.

V době od 11 do 15 hodin pro Vás připravujeme kompletní polední menu, za příjemné ceny.

Jídelní lístek s polední nabídkou je každý den vystaven na našich webových stránkách, ale rádi Vám menu pošleme také elektronickou poštou.

Díky rychlosti obsluhy a různorodé nabídce je naše restaurace vhodná i pro každodenní firemní stravování.

Pro děti máme připravenou nejen speciální nabídku dětských jídel, ale také spoustu hraček. Děti si u nás mohou malovat nebo soutěžit o zajímavé ceny. Maminky těch nejmenších jistě ocení přebalovací stolek.

Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část.

Už tradičně je restaurace Éčko místem, které hostí nejrůznější akce – počínaje svatbami a oslavami, přes večírky pro uzavřenou společnost až po firemní reprezentativní akce.

Můžete využít soukromý salónek, který je od okolí odstíněn paravánem. Při větších akcích pro Vás rádi zarezervujeme celou restauraci, některou její část a nebo využít naše konferenční prostory ve stejné budově.

Naše prostorná restaurace poskytuje ideální zázemí včetně vybavení a služeb jako: WIFI, projektory, zvuková aparatura s mikrofony, taneční parket.

Naše bohaté zkušenosti a kompletní servis jsou zárukou nezapomenutelné svatební hostiny a oslavy. Postaráme se o vynikající jídlo a zábavu.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)