Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Tábor » restaurace, hostinec » Restaurace Maxim - Planá nad Lužnicí (restaurace)

Restaurace Maxim - Planá nad Lužnicí (restaurace) [28571]



Restaurace MAXIM se nachází v Plané nad Lužnicí, 8km jižně od města Tábor v těsné blízkosti mezinárodní silnice E55. Vzhledem k tomu, že je restaurace situovaná na malém náměstíčku a sousedí s Městkým úřadem Planá nad Lužnicí, kde se mimo radnice nachází pošta, kadeřnictví, bankomat, pobočka České spořitelny a dále sousedí s domem s pečovatelskou službou, je zajištěn dostatek parkovacích míst po celý den. Za restaurací protéka řeka Lužnice, podél jejího pravého břehu je možné k nám přijet na kole či přijít pěšky po procházce okolní krajinou.

Restaurace MAXIM nabízí výběr z hotových jídel, minutkovou kuchyni, steaky,  saláty,  míchané nápoje, příjemné posezení u kávy, stejně tak jako večerní posezení u dobrého piva, vína a jídla.

Při návštěvě Restaurace MAXIM lze ZDARMA využít bezdrátový přístup k internetu pomocí technologie Wi-Fi ve spolupráci s firmou Sys-Data.Com. Na možnosti připojení se ptejte u personálu restaurace.

S kapacitou restaurace cca 70 míst na restauraci, 40 míst ve dvou nekuřáckých salónkách a 30 míst na letní terase jsme Vám schopni zajistit svatby, rodinné a společenské oslavy, podnikové večírky, rauty, firemní prezentace (lze využít tří velkoplošných obrazovek), školení apod. Součástí restaurace je taktéž taneční parket a pódium.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)