Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Písek » pension » Penzion Stodola - Milevsko (penzion, restaurace)

Penzion Stodola - Milevsko (penzion, restaurace) [28156]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

3 3

Rodinný penzion STODOLA se nachází v nově zrekonstruovaném domě v centru města, ale v klidné a tiché části. Celkovou ubytovací kapacitu penzionu 17 lůžek včetně přistýlek tvoří 3 pokoje a 3 apartmány vybavené TV a připojením k internetu. K pokojům i apartmánům je k dispozici vlastní koupelna a WC. Vchod do penzionu je z ulice, kde je možnost parkování. V přízemí penzionu je umístněn PEPÉ bar, ve kterém mohou ubytovaní využít možnosti snídaní. Ve dvoře se nachází hospůdka VE STODOLE s vyhlášenou kuchyní, která nabízí možnost kvalitního stravování. Svou vybaveností je penzion zaměřen na ty klienty, kteří chtějí mít své maximální soukromí (rodiny s dětmi, nebo uzavřené skupiny) při velkém pohodlí a kvalitě ubytování s rodinnou atmosférou a důrazem na individuální přístup k hostům.
Penzion i hospůdku přestavěl a opravil současný majitel Josef Peterka s rodinou.

Penzion STODOLA nabízí ubytování ve 3 pokojích a 3 apartmánech. Celková kapacita penzionu je 17 lůžek včetně přistýlek. Pro ubytované je snídaně (výběrem z menu) podávána v PEPÉ baru, který je umístněn v přízemí penzionu. Ve dvoře penzionu se nachází restaurace (hospůdka) VE STODOLE, kde je možnost stravování od pondělí do soboty. K ubytování lze dokoupit snídaně, polopenzi či plnou penzi.

Ve dvoře penzionu se nachází restaurace (hospůdka) VE STODOLE, která se skládá z hlavní jídelny, salónku, menšího salónku s možností grilování a venkovní terasy. Domácí zázemí v komfortním prostředí s typickou atmosférou pro Vás dotváří i naše restaurace. Celodenní výlet či náročný pracovní den Vám rádi zpestříme naší nabídkou zážitkové gastronomie. Posezení na letní terase se sklenicí piva či vína a se specialitami z naší udírny na stole Vám, jak doufáme, jistě učaruje. Hospůdka je otevřena od 10.00 do 22.00 hodin a kuchyně je v provozu od 10.00 do 21.00 hodin. Restaurace je příjemným místem pro posezení s přáteli, firemními klienty i jiné příležitosti. Můžeme zorganizovat rodinné oslavy, rauty, firemní akce a svatby.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)