Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Strakonice » pension » Penzion Na Zámostí - Malenice (penzion)

Penzion Na Zámostí - Malenice (penzion) [28094]



10 3

Ubytováni Na Zámostí se nachází uprostřed vesničky Malenice v soukromém prostředí statku Romana Mráze. Jedná se o ubytování v domácky zařízeném dvou, tří a pětilůžkovém pokoji. Pokoje jsou vybaveny malou kuchyňkou, WC, sprchou a televizí.

Sezónně nabízíme venkovní posezení, grilování, stolní tenis, saunu, relaxační masáže, kinobar a parkoviště. Ranč "M" nabízí rovněž kolbiště, celoroční ustájení koní a sezónní vyjížďky. Majitel penzionu Vás také zve na ukázku výroby westernových sedel.

Mezi zajímavé akce v Malenicích patří každoroční masopust, Neckyáda, rodeo na ranči "M" s večerním Country bálem, jednou za pět let se v Malenicích pořádá Konopická, každoročně pak ještě řada dalších větších či menších akcí pro děti i dospělé (např. reprezentační ples). V okolí Malenic lze využít cyklostezky nebo navštívit 12 km vzdálený hrad Helfenburg či rozhlednu sv.Máří.

Čtyři kilometry od penzionu lze rybařit, houbařit můžete samozřejmě kdekoliv, v zimě láká 25 km vzdálený lyžařský areál Zadov, v létě i zimě je otevřen plavecký stadion ve Strakonicích, venkovní plavecký areál je i v nedaleké Volyni. Motorovým vlakem můžete vyrazit na návštěvu Hoštic u Volyně, vesnice známé z filmů Slunce, seno ...

Rodinný statek Na Zámostí nabízí ubytování ve dvou, tří a pětilůžkovém pokoji. Pokoje jsou vybaveny kuchyňkou, WC, sprchou a televizí.
Pokoje ubytování 

Pokoj č. 1 - Táňa:  Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Orientovaný na východ s výhledem na prostranství Zámostí a venkovního parketu. Sociální zařízení (WC, umyvadlo, vana) je dostupné z pokoje. Pokoj je vybaven chladničkou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, jednoplotýnkovýmvařičem a základním nádobím.

Pokoj č. 2 - Tomáš:  Dvoulůžkový pokoj. Orientovaný na západ s výhledem na vnitřní prostranství (dvůr) penzionu. Sociální zařízení pouze pro tento pokoj (WC, umyvadlo, sprchový kout) je dostupné „přes chodbu“. Pokoj je vybaven malou kuchyňskou linkou s dřezem, studenou a teplou vodou, chladničkou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, jednoplotýnkovým vařičem a základním nádobím.

Pokoj č. 3 - Barča:   Pětilůžkový pokoj s možností přistýlky. Orientovaný na východ i západ s výhledem na prostranství Zámostí a venkovního parketu i vnitřní prostranství (dvůr) penzionu. Sociální zařízení pouze pro tento pokoj (WC, umyvadlo, vana) je dostupné na chodbě před pokojem. Pokoj je vybaven kuchyňskou linkou s dřezem, studenou a teplou vodou, chladničkou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, jednoplotýnkovým vařičem a základním nádobím.

Apartmán: obsazením pokojů č.2 a č.3 vznikne sedmilůžkový apartmán s možností přistýlky. Orientovaný na východ i západ s výhledem na prostranství Zámostí a venkovního parketu i vnitřní prostranství (dvůr) penzionu. Sociální zařízení pro apartmán (WC, umyvadlo, vana) je dostupné na chodbě apartmánu. Vybavenost apartmánu je shodná s vybavením pokojů č.2 a 3. Apartmán (pokoje včetně sociálního zařízení) jsou pod samostatným uzamčením.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)