Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Strakonice » restaurace, hostinec » Penzion U Vondrášků - Katovice (restaurace)

Penzion U Vondrášků - Katovice (restaurace) [27693]



Dolujeme si Vás pozvat k příjemnému posezení v naši restauraci. Přijďte si k nám pochutnat na našich specialitách české i mezinárodní kuchyně. Nebo Vám můžeme nabídnout ubytování na víkend či dovolenou v našem penzionu. "Restaurace a penzion - U Vondrášků" se nachází v Jižních Čechách na náměstí obce Katovice. Jihočeská obec Katovice leží na vodácké řece Otavě, mezi Střelskými Hošticemi a Strakonicemi. Nebo pro motoristy na hlavním tahu ze Strakonic do Horažďovic.

V naší restauraci Vám nabízíme příjemné posezení a speciality české i světové kuchyně. Kapacita restaurace je cca 70 - 80 osob, v letních měsících se k tomuto počtu musí přičíst cca 40 míst na letní terase. Penzion Vám nabídne pohodlné ubytování na té nejvyšší úrovni v prakticky a vkusně zařízených pokojích. Ubytovací kapacita penzionu je 21 lůžek v sedmi pokojích. Pokoje jsou buď vybaveny manželskou postelí a jedním lůžkem, nebo třemi samostatnými lůžky. Součástí každého pokoje je samozřejmě sociální zařízení a k dispozici je i televize.

V prostorách naši restaurace a penzionu pro Vás rádi připravíme, akce všeho druhu, jako jsou svatby, promoce, firemní a rodinné oslavy a večírky, třídní srazy, výroční schůze, školení a podobně. Pro "přespolní" je možnost po takovéto akci využít možnosti ubytování a přespání v pohodlí našeho penzionu.

Kuchyně v naši restauraci Vám nabízí velký výběr českých i mezinárodních specialit a v době obědů pestrou nabídku hotových jídel za velmi příznivé ceny. V naší nabídce je několik druhů a značek piv a kvalitních moravských vín. Samozřejmostí je pestrá nabídka nealkoholických nápojů.

Výborná kuchyně a ubytování v obci Katovice, v Jižních Čechách. To je Restaurace a penzion U Vondrášků.

Nabízíme Vám ubytování v malebné obci Katovice, která leží na oblíbené "vodácké" řece Otava. Pro motoristy, penzion leží na hlavním tahu ze Strakonic do Horažďovic. Náš penzion Vám nabízí veškerý komfort a pohodlí na té nejvyšší úrovni. V penzionu je k dispozici 21 lůžek v 7 pokojích, vybavených televizí a vlastním sociálním zařízením. Penzion je součástí útulné restaurace která vám nabízí velký výběr specialit místní kuchyně. Ubytování je vhodné pro celou veřejnost( obchodní cestující, rodinné dovolené, firemní zaměstnance atd.)

Pro rodiny s miminkem nabízíme zapůjčení postýlky.

Celková kapacita penzionu je 21 lůžek :

  • 3 pokoje s manželskou postelí + jedno lůžko
  • 4 pokoje se třemi rozdělenými lůžky

Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)